• Huvudsponsorer

Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Lördag Lör 25 Mars Mar
Tisdag Tis 28 Mars Mar

Coach Olofsson inför fredagens hemmamatch

12 januari 2023 22:01

Redhawks har satt sig i förarsätet i kampen om andraplatsen i DamEttan Södra. Med fem matcher av grundserien jagar Redhawks i kväll en ny trepoängare, när Linköping kommer på besök till Malmö Isstadion.

– Vi vill fortsätta så som vi spelat de senaste matcherna, säger huvudtränare Carl Olofsson bland annat inför matchen.


2023 års första hemmamatch är vad som väntar i DamEttan Södra under fredagskvällen, när Linköping i morgon formerar sig på andra sidan.

Bara en handfull omgångar återstår av grundserien och senast tog Redhawks en tung trepoängare i kampen om den så viktiga andraplatsen i serien. Borta mot konkurrenten Troja-Ljungby vann Redhawks med 4-1 och kopplade ett grepp om den andra platsen till DamHockeyAllsvenskan.

– Den segern var viktig för oss, säger huvudtränare Carl Olofsson, och utvecklar;

– Vi visste att den matchen troligtvis skulle bli avgörande för huruvida vi kan ta oss vidare till DamHockeyAllsvenskan och det gav naturligtvis mycket både energi- och självförtroendemässigt när vi vann uppe i Småland.

Målskillnad skiljer Redhawks och Troja åt i tabellen - men Redhawks har utöver den målmässiga fördelen även en match tillgodo. En av dessa spelas under fredagen, mot Linköping.

– Vi vill fortsätta spela så som vi har gjort under de senaste matcherna. Det är skönt att vi nu är tillbaka i ett tätare matchande igen efter det långa uppehållet över julen. Det gäller att vi är fokuserade i matcherna som återstår, så att vi inte släpper iväg några onödiga poäng - samtidigt som vi inte heller ska underskatta vårt motstånd, säger Olofsson.

Klockan 19 släpps pucken mot Linköping. Det är fritt inträde på damernas hemmamatcher, så ta dig till Malmö Isstadion under fredagskvällen och heja fram tjejerna till en ny trepoängare.