• Huvudsponsorer

Lördag Lör 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec

Slutspel mot Frölunda redan i kväll

20 mars 2019 11:39

Till helgen inleds SM-slutspelet, när Redhawks reser till Göteborg för match mot Frölunda. Men faktum är att du kan se en slutspelsmatch mellan Redhawks och göteborgarna redan i kväll - när respektive klubbs J20-lag går upp mot varandra på Malmö Isstadion. – Det ska bli riktigt roligt, säger Anton Blomqvist, huvudtränare för Redhawks J20-lag.


När Redhawks tog en derbyseger mot Rögle i den sista grundseriematchen av J20 SuperElit säkrades också slutspelsplatsen. I kväll inleds åttondelsfinalen mot Frölunda - och Redhawkstränaren Anton Blomqvist ser givetvis fram emot kvällen.

– Det ska bli riktigt roligt. Vi har allt att vinna i kväll, säger han och utvecklar vad han menar;

– Vi möter ett Frölunda som i dagsläget är landets bästa juniorlag. De vann Top 10-serien i överlägsen stil och vi är en stor underdog i den här matchserien, så vi har verkligen allt att vinna. Det är Frölunda som har pressen på sig och jag är säker på att de redan har börjat titta på vem de kan få möta i nästa slutspelsrunda.

Medan Redhawks kämpade med näbbar och klor för att ta sig till slutspel i J20 SuperElits Fortsättningsserie vann Frölunda Top 10-serien med imponerande tolv poängs marginal ner till tvåan Djurgården.

Trots att det är ett tufft motstånd som väntar i kväll, så är Blomqvist optimistisk inför matchserien.

– Vi ska spela vårt spel och göra det som vi är bra på. Lyckas vi med det är jag övertygad om att vi har goda chanser att störa dem, säger han.

Och Redhawks störde verkligen Frölunda i senast lagen drabbade samma i Malmö. Då, i september, var det förvisso göteborgarna som drog det längsta strået efter förlängning, men Redhawks hade ledningen två gånger om och hade dessutom ett spel som gäckade motståndet.

Redhawks avslutade seriespelet med ett par starka insatser och säkrade slutspelsplatsen via 6-2 borta mot Rögle i sista omgången. Det är något som Anton Blomqvist vill ta med sig in i slutspelet.

– Jag tycker att vi varit bra på slutet. Dessutom har vi spelat matcher där vi varit tvungna att vinna och att spela med press på sig är inget man kan lära sig på träning. Vi har hela tiden spelar matcher som betyder något och det tror jag kan vara till vår fördel nu när det är det dags för slutspel, menar "Blomman".

I kväll vill han ha ditt stöd på plats på Malmö Isstadion. Klockan 19:25 släpps pucken och det är självklart fritt inträde till matchen.

Anton Blomqvist kan matcha fullt lag, där t ex Malte Setkov och Marcus Sylvegård finns med i laguppställningen.