• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Söndag Sön 26 Januari Jan
Tisdag Tis 28 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Söndag Sön 16 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Idag 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Slutspel mot Frölunda redan i kväll

20 mars 2019 11:39

Till helgen inleds SM-slutspelet, när Redhawks reser till Göteborg för match mot Frölunda. Men faktum är att du kan se en slutspelsmatch mellan Redhawks och göteborgarna redan i kväll - när respektive klubbs J20-lag går upp mot varandra på Malmö Isstadion. – Det ska bli riktigt roligt, säger Anton Blomqvist, huvudtränare för Redhawks J20-lag.


När Redhawks tog en derbyseger mot Rögle i den sista grundseriematchen av J20 SuperElit säkrades också slutspelsplatsen. I kväll inleds åttondelsfinalen mot Frölunda - och Redhawkstränaren Anton Blomqvist ser givetvis fram emot kvällen.

– Det ska bli riktigt roligt. Vi har allt att vinna i kväll, säger han och utvecklar vad han menar;

– Vi möter ett Frölunda som i dagsläget är landets bästa juniorlag. De vann Top 10-serien i överlägsen stil och vi är en stor underdog i den här matchserien, så vi har verkligen allt att vinna. Det är Frölunda som har pressen på sig och jag är säker på att de redan har börjat titta på vem de kan få möta i nästa slutspelsrunda.

Medan Redhawks kämpade med näbbar och klor för att ta sig till slutspel i J20 SuperElits Fortsättningsserie vann Frölunda Top 10-serien med imponerande tolv poängs marginal ner till tvåan Djurgården.

Trots att det är ett tufft motstånd som väntar i kväll, så är Blomqvist optimistisk inför matchserien.

– Vi ska spela vårt spel och göra det som vi är bra på. Lyckas vi med det är jag övertygad om att vi har goda chanser att störa dem, säger han.

Och Redhawks störde verkligen Frölunda i senast lagen drabbade samma i Malmö. Då, i september, var det förvisso göteborgarna som drog det längsta strået efter förlängning, men Redhawks hade ledningen två gånger om och hade dessutom ett spel som gäckade motståndet.

Redhawks avslutade seriespelet med ett par starka insatser och säkrade slutspelsplatsen via 6-2 borta mot Rögle i sista omgången. Det är något som Anton Blomqvist vill ta med sig in i slutspelet.

– Jag tycker att vi varit bra på slutet. Dessutom har vi spelat matcher där vi varit tvungna att vinna och att spela med press på sig är inget man kan lära sig på träning. Vi har hela tiden spelar matcher som betyder något och det tror jag kan vara till vår fördel nu när det är det dags för slutspel, menar "Blomman".

I kväll vill han ha ditt stöd på plats på Malmö Isstadion. Klockan 19:25 släpps pucken och det är självklart fritt inträde till matchen.

Anton Blomqvist kan matcha fullt lag, där t ex Malte Setkov och Marcus Sylvegård finns med i laguppställningen.