• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Söndag Sön 9 December Dec
Tisdag Tis 11 December Dec
Söndag Sön 16 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 10 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Måndag Mån 18 Februari Feb

Målfarlig forward klar för spel i Redhawks

3 maj 2018 11:10
Lagbygget

Sportchef Partik Sylvegård har klart med en ny bricka i lagbygget. 26-årige forwarden Martin Janolhs, som kan spela både center och ytterforward, är klar för spel i Redhawks. – Jag känner att jag är redo, att ta det här klivet nu och det ska bli riktigt kul att dra på sig Redhawkströjan till hösten, säger Janolhs själv.


Redhawks har gjort klart med sitt fjärde nyförvärv inför den kommande SHL-säsongen. Från HockeyAllsvenskan och IK Pantern hämtas Martin Janolhs, 26.

– Det känns jättekul att få den här chansen och jag ser verkligen fram emot att få visa upp mig i SHL. Jag har nog inte har varit redo för att ta det här klivet tidigare, men nu känner jag att jag är det. Det är också riktigt roligt att klubben haft ögonen på mig och jag ser fram emot att dra på mig Redhawkströjan till hösten, säger Martin Janolhs själv.

Under den gångna säsongen var han en Panterns bästa spelare och noterades för personbästa när det gäller såväl mål som assist. Sammanlagt svarade Janolhs för 30 poäng (18+12) på 47 matcher. Hans 18 fullträffar placerade honom på en tiondeplats i HockeyAllsvenskans skytteliga - och det är en målfarlig spelare som ansluter. Under sina fem senaste säsonger har han skjutit 70 mål.

Under 2017-18 bytte Martin Janolhs också position, från ytterforward till center, och nu behärskar han att spela på samtliga forwardspositioner, något som gör honom väldigt mångsidig och användbar på flera sätt för tränarstaben.

– Martin har under flera säsonger gjort det jättebra i HockeyAllsvenskan. Han är en spelare som besitter ett bra skott och en kraftfull skridskoåkning - och som dessutom gjort mycket poäng. Vi ser en potential i honom och jag tror att han kan bli en positiv överraskning för publiken i Malmö Arena. Den senaste säsongen spelade han mycket som center och vi kommer kunna nyttja honom både där och på kanten, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Kontraktet är skrivet på ett år och gäller över den kommande säsongen. Martin Janolhs ansluter till laget när Redhawks återsamlas och startar upp försäsongsträningen på måndag.