• Huvudsponsorer

Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Fredag Fre 28 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 19 Februari Feb
Söndag Sön 20 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar

Målfarlig forward klar för spel i Redhawks

3 maj 2018 11:10
Lagbygget

Sportchef Partik Sylvegård har klart med en ny bricka i lagbygget. 26-årige forwarden Martin Janolhs, som kan spela både center och ytterforward, är klar för spel i Redhawks. – Jag känner att jag är redo, att ta det här klivet nu och det ska bli riktigt kul att dra på sig Redhawkströjan till hösten, säger Janolhs själv.


Redhawks har gjort klart med sitt fjärde nyförvärv inför den kommande SHL-säsongen. Från HockeyAllsvenskan och IK Pantern hämtas Martin Janolhs, 26.

– Det känns jättekul att få den här chansen och jag ser verkligen fram emot att få visa upp mig i SHL. Jag har nog inte har varit redo för att ta det här klivet tidigare, men nu känner jag att jag är det. Det är också riktigt roligt att klubben haft ögonen på mig och jag ser fram emot att dra på mig Redhawkströjan till hösten, säger Martin Janolhs själv.

Under den gångna säsongen var han en Panterns bästa spelare och noterades för personbästa när det gäller såväl mål som assist. Sammanlagt svarade Janolhs för 30 poäng (18+12) på 47 matcher. Hans 18 fullträffar placerade honom på en tiondeplats i HockeyAllsvenskans skytteliga - och det är en målfarlig spelare som ansluter. Under sina fem senaste säsonger har han skjutit 70 mål.

Under 2017-18 bytte Martin Janolhs också position, från ytterforward till center, och nu behärskar han att spela på samtliga forwardspositioner, något som gör honom väldigt mångsidig och användbar på flera sätt för tränarstaben.

– Martin har under flera säsonger gjort det jättebra i HockeyAllsvenskan. Han är en spelare som besitter ett bra skott och en kraftfull skridskoåkning - och som dessutom gjort mycket poäng. Vi ser en potential i honom och jag tror att han kan bli en positiv överraskning för publiken i Malmö Arena. Den senaste säsongen spelade han mycket som center och vi kommer kunna nyttja honom både där och på kanten, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Kontraktet är skrivet på ett år och gäller över den kommande säsongen. Martin Janolhs ansluter till laget när Redhawks återsamlas och startar upp försäsongsträningen på måndag.