• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Lördag Lör 28 Augusti Aug
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Fredag Fre 3 September Sep
Fredag Fre 10 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Målfarlig forward klar för spel i Redhawks

3 maj 2018 11:10
Lagbygget

Sportchef Partik Sylvegård har klart med en ny bricka i lagbygget. 26-årige forwarden Martin Janolhs, som kan spela både center och ytterforward, är klar för spel i Redhawks. – Jag känner att jag är redo, att ta det här klivet nu och det ska bli riktigt kul att dra på sig Redhawkströjan till hösten, säger Janolhs själv.


Redhawks har gjort klart med sitt fjärde nyförvärv inför den kommande SHL-säsongen. Från HockeyAllsvenskan och IK Pantern hämtas Martin Janolhs, 26.

– Det känns jättekul att få den här chansen och jag ser verkligen fram emot att få visa upp mig i SHL. Jag har nog inte har varit redo för att ta det här klivet tidigare, men nu känner jag att jag är det. Det är också riktigt roligt att klubben haft ögonen på mig och jag ser fram emot att dra på mig Redhawkströjan till hösten, säger Martin Janolhs själv.

Under den gångna säsongen var han en Panterns bästa spelare och noterades för personbästa när det gäller såväl mål som assist. Sammanlagt svarade Janolhs för 30 poäng (18+12) på 47 matcher. Hans 18 fullträffar placerade honom på en tiondeplats i HockeyAllsvenskans skytteliga - och det är en målfarlig spelare som ansluter. Under sina fem senaste säsonger har han skjutit 70 mål.

Under 2017-18 bytte Martin Janolhs också position, från ytterforward till center, och nu behärskar han att spela på samtliga forwardspositioner, något som gör honom väldigt mångsidig och användbar på flera sätt för tränarstaben.

– Martin har under flera säsonger gjort det jättebra i HockeyAllsvenskan. Han är en spelare som besitter ett bra skott och en kraftfull skridskoåkning - och som dessutom gjort mycket poäng. Vi ser en potential i honom och jag tror att han kan bli en positiv överraskning för publiken i Malmö Arena. Den senaste säsongen spelade han mycket som center och vi kommer kunna nyttja honom både där och på kanten, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Kontraktet är skrivet på ett år och gäller över den kommande säsongen. Martin Janolhs ansluter till laget när Redhawks återsamlas och startar upp försäsongsträningen på måndag.