• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Idag 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Fredag Fre 29 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov

Kanadensisk forward klar för Redhawks

15 juni 2021 11:40

Lagbygget fortsätter att ta form inför den kommande säsongen. Nu står det klart att den kanadensiske forwarden Lance Bouma, 31, är klar för spel i Redhawks. – Jag fick en bra bild av klubben, laget och staden under den gångna säsongen, säger Bouma själv i en kommentar.


Den kanadensiske forwarden Lance Bouma, 31, är klar för spel i Redhawks. I fjol gjorde han avtryck i SHL, när han spelade för Oskarshamn och svarade för 13 poäng (6+7), på 21 matcher.

– Det ska bli väldigt kul att komma till Malmö och något jag verkligen ser fram emot. Jag fick en bra bild av klubben, laget och staden när jag var där som motståndare under den gångna säsongen och nu längtar jag efter att få vara en del av gruppen från augusti. Lagets spelstil, att alltid göra det hårda jobbet i varje byte av varje match, är något som passar mig och nu vill jag vara med och göra oss framgångsrika. Jag vill bidra med precis det som tränarna säger till mig att jag ska göra, säger Lance Bouma.

Ytterforwarden har även stor rutin från spel på absolut högsta nivå. Han har 357 NHL-matcher för Calgary Flames och Chicago Blackhawks i ryggen, men har tack vare sin tid i Sverige i fjol även hunnit acklimatisera sig till den stora isen.

– Vi ser Lance som en viktig pusselbit för oss. Vi har haft chansen att följa honom på nära håll och vi gillade det vi såg av honom i SHL under vintern och våren. Att han spelat i ligan tidigare är en fördel och i honom får vi in en kraftfull forward som är stark på pucken och jobbig att möta. Han är dessutom en ledare så väl ute på isen som inne i omkädningsrummet, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Kontraktet är skrivet över de två kommande säsongerna. Lance Bouma kommer att bära #90 på ryggen och ansluter till truppen i samband med återsamlingen i början av augusti månad.

Hela lagbygget hittar du här >>