• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Söndag Sön 24 Januari Jan
Tisdag Tis 26 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Februari Feb
Torsdag Tor 11 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb

Publikfavorit återvänder till Malmö Redhawks

30 mars 2016 13:03

Den danske landslagsmannen Nichlas Hardt återvänder till Malmö Redhawks efter fem år i andra nordiska toppklubbar. Nu återvänder publikfavoriten och har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de tre kommande säsongerna.


Innan påsk förlängde centern Fredrik Händemark och målvaktstränaren Andreas Eriksson sina kontrakt med Malmö Redhawks. Truppen fortsätter att ta form och nu är det första nyförvärvet klart inför SHL-säsongen 2016/2017. Den danske powerforwarden Nichlas Hardt återvänder till Redhawks efter fem år i andra klubbar.

– Det är en kille som varit i klubben tidigare och som fansen gillar. Han är en hårt arbetande forward som inte är rädd för att smälla på och även om han nu inte är skåning så känns det väl som att man inte kan komma närmre. Hardt är en spelare för en av våra producerande formationer och jag tror att han kommer tillföra mycket till laget, så väl produktionsmässigt som med sitt hårda arbete, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Under den gångna säsongen, som nyligen avslutades, var Nichlas hårt drabbad av skador och missade drygt 20 matcher av seriespelet. På de 30 matcher han spelade svarade han för nio mål och tio assist. I SM-kvartsfinalen mot Växjö Lakers blev det tre assist på fem matcher.

– Det känns jättebra att ha skrivit på för Malmö Redhawks igen och jag ser fram emot att få komma tillbaka till klubben. Jag tror att Redhawks har ågot riktigt bra på gång och det ska bli kul att få vara en del av detta under de kommande säsongerna, säger Hardt själv i en kommentar.

Nichlas Hardt har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de tre kommande säsongerna.