Dennis Svensson förstärker under veckan
Publicerad: 2021-08-23
För Redhawks del väntar inte mindre än fyra matcher i veckan och till dessa stärker Kristianstadcentern Dennis Svensson, 28, upp. Han kommer finnas med i så väl morgondagens hemmamatch mot Oskarshamn som veckoslutets tre matcher i Skoda Trophy.

{!A}

Under den innevarande veckan förstärker 28-årige Dennis Svensson Redhawks till de fyra matcher som väntar. Forwarden huserar till vardags i Kristianstad, där han dessutom utsetts till lagkapten till den stundande säsongen. Han har också avslutat både säsongen 2017-18 och 2018-19 med SHL-spel, då det sammanlagt blev 44 matcher för Karlskrona respektive Djurgården.

– Dennis kommer in och stäker upp oss nu när William von Barnekow är iväg med landslaget och det är jättebra att vi kan få in honom. Han finns redo för spel redan till morgondagens match mot Oskarshamn och följer sedan med oss till Södertälje. Vi är tacksamma att Kristianstad hjälper oss i det här läget, säger Redhawks huvudtränare Joakim Fagervall.

Hösten 2017 drog Svensson på sig Redhawkströjan i Champions Hockey League, i samband med bortamatcherna mot KalPa och Stavanger. Nu är det dags igen för Svensson, som tränar med Redhawks redan under måndagen.

{!B} {!C}

Christian Winnberg