• Huvudsponsorer

Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Tisdag Tis 28 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan

Redhawks Support kallar till extra årsmöte

13 augusti 2019 09:42

Med anledning av att Redhawks Support har utsatts för misstänkt förskingring kallar supporterföreningen till ett extrainsatt årsmöte den 27 augusti. Dessutom söker Redhawks Support en kassör, två revisorer och en suppleant till styrelsen. – Det som hänt är jättetråkigt, säger Malmö Redhawks VD och Sportchef, Patrik Sylvegård.


Redhawks Support har utsatts för misstänkt förskingring och alla pengar är borta. Det är den hårda sanningen, och en polisanmälan är gjord.

Av den anledningen kallar Redhawks till ett extra årsmöte tisdagen den 27 augusti kl. 19 på Malmö Arenan. Mer info finner du genom att klicka här!

Valberedningen är satt i hårt jobb för att hitta en ny kassör, och de tar mer än gärna emot intresseanmälningar på [email protected] Som kassör bör du kunna bokföring. Redhawks Support använder sig av Fortnox och kunskap kring detta system är en fördel. I övrigt kommer du att se till att fakturorna blir betalda i tid samt ansvara för medlemsregistret. Mer än så är det inte - men supporterklubben behöver någon som fixar det.

Redhawks Support är också i behov av två nya revisorer, som granskar räkenskaperna, och en ny suppleant i styrelsen. Är du intresserad av någon av dessa roller, maila ditt intresse snarast till [email protected]. Samtliga positioner är fyllnadsval så det gäller först och främst denna säsong, tom den 30 april 2020.

För att du ska ha tillgång till årsmötet, och vara valbar till styrelse/revisor, behöver medlemsavgiften för säsongen 2019-20 vara erlagd. Har du inte redan betalat kan du göra det via Min sida för kortbetalning eller swisha till nummer 123 181 3534 senast måndagen den 26 augusti. Du kan också besöka Redhawks Support i samband med träningsmatcherna på Malmö Isstadion, mot HV71 torsdagen den 15 augusti kl. 19 och mot IK Oskarshamn måndagen den 19 augusti kl. 19, och betala medlemskapet kontant.

Redhawks Support har ett gott samarbete med sina fordringsägare och med Malmö Redhawks. De kommer att göra rätt för sig och premiärresan till Leksand kommer att arrangeras som planerat. Redhawks Supports absoluta ambition är att detta inte ska drabba dig som medlem, och styrelsen har sedan detta uppdagades jobbat hårt på många olika håll för att minimera skadan. Återgärder har också vidtagits för att detta inte ska kunna hända igen och arbetet kommer fortgår för total trygghet och förtroende.

– Det som hänt är jättetråkigt, för alla inblandade, men det är också i dessa tuffa situationer som vi visar vad vi går för. Tillsammans bevisar vi att vi är starka, säger Malmö Redhawks VD och Sportchef, Patrik Sylvegård.

Förhoppningsvis vill du hjälpa Redhawks Support tillbaka. Du kan dra ditt strå till stacken genom att köpa en extra 50/50-lott på SHL-matcherna i Malmö Arena, boka in dig på resan till Leksand eller köp de snygga Malmösektionen-tröjorna, som supporterklubben säljer.