• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan
Tisdag Tis 31 Januari Jan
Torsdag Tor 2 Februari Feb
Lördag Lör 4 Februari Feb
Söndag Sön 5 Februari Feb
Lördag Lör 11 Februari Feb
Tisdag Tis 14 Februari Feb
Torsdag Tor 16 Februari Feb
Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar

Annelie Zander hemma i Malmö igen

21 januari 2022 10:14

Till vårsäsongen har Redhawks fått förstärkning på backsidan när Annelie Zander, 19, vänder hem till moderklubben igen. Hon kommer närmast från spel i Göteborg och har fyra raka säsonger med SDHL-spel bakom sig.

– Väldigt goda chanser att gå upp i SDHL, säger Zander själv om återkomsten.


Ett par matcher återstår av grundserien i DamEttan Södra, innan det är dags för kvalspel upp till SDHL för Redhawks del. Till vårsäsongen har Redhawks fått förstärkning av en hemvändare i form av Annelie Zander.

– I Annelie får vi hem en egenfostrad spelare som varit iväg och skaffat sig erfarenhet från spel på högsta nivå, något som kommer betyda mycket för oss när vi snart kliver in i den avgörande delen av säsongen. Hon är en tvåvägsback som är trygg i spelet både med och utan puck och med henne på plats blir vi dessutom mindre känsliga för skador och sjukdomar inför det som komma skall, när jakten på en SDHL-plats går vidare, säger Calle Wendt, sportchef och huvudtränare för Redhawks damlag.

Den här säsongen har Annelie Zander representerat Göteborg, där det blivit 16 matcher i SDHL. Innan dess gjorde hon tre säsonger i Modo med spel i både SDHL och DamEttan under sina år på hockeygymnasiet i Örnsköldsvik. Men nu är det spel i moderklubben Malmö Redhawks som gäller.

– Det känns toppen att vara hemma igen. Jag har varit iväg under några års tid och att komma tillbaka till Malmö igen är det bästa beslutet jag fattat på länge. Jag ser fram emot slutet av säsongen, inte minst för att jag ser att vi har väldigt goda chanser att ta oss upp i SDHL - och det skulle vara en dröm att få göra den resan med min moderklubb, säger Annelie Zander själv om att återvända till Redhawks.

Kontraktet gäller under resterande del av den här säsongen och hon kommer att bära #29 på sin matchtröja.