• Huvudsponsorer

Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Fredag Fre 14 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov

Robin Alvarez återvänder till Malmö Redhawks

6 april 2016 10:30

Efter två år i exil återvänder Robin Alvarez nu till hemstaden och Malmö Redhawks. Den målfarlige ytterforwarden har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över den kommande säsongen.


Efter två år i Stockholm med spel i Djurgården vänder Robin Alvarez hem igen. Den 28-årige malmöiten är klar för spel i Malmö Redhawks och återvänder därmed till klubben han representerat i 332 matcher, med 88 mål och 170 poäng som facit.

– Vi är jätteglada att få hem Robin igen. Han har vuxit till sig under sina två säsonger i SHL och blivit en toppspelare i ligan. Vi får hem en väldigt bra spelare som vi tror kan hjälpa oss att ta nästa steg, samtidigt som vi också kan hjälpa honom att fortsätta sin utveckling, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Under den gångna säsongen växte Robin Alvarez ut till en nyckelspelare i Djurgården och han gjorde sin bästa SHL-säsong i karriären. I grundserien sköt han 14 mål och 24 poäng och han var ett ständigt orosmoment för motståndarna. I slutspelet kryddade han dessutom målskörden med tre fullträffar i kvartsfinalspelet mot Frölunda. Och nu är han "himma" i Malmö igen.

– Det ska bli väldigt kul att komma hem. Det var här jag började min A-lagskarriär och Malmö Redhawks är en speciell klubb för mig. Jag hoppas att vi nu kan göra en liknande andrasäsong i SHL som Djurgården gjorde under säsongen som gick, säger Robin Alvarez, som kommer att bära tröja nummer 10 i Redhawks.

Kontraktet är skrivet över den kommande säsongen.