• Huvudsponsorer

Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Fredag Fre 28 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 19 Februari Feb
Söndag Sön 20 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar

Tre nya år för Adam Ollas Mattsson

5 januari 2022 11:15

Den 25-årige backen Adam Ollas Mattsson förlänger sitt kontrakt med Redhawks med ytterligare tre säsonger.

– Jag trivs fantastiskt bra i klubben och tycker att vi har en potential att nå hela vägen, säger backen själv efter att ha skrivit på.


Sommaren 2019 anslöt Adam Ollas Mattsson till Redhawks efter att ha spenderat drygt två säsonger med spel i Calgary Flames organisation. Nu är han inne på sin tredje säsong i klubben och fler kommer det bli, eftersom backen skrivit på en treårig kontraktförlängning.

– Vi såg en stor potential i Adam när vi valde att hämta hit honom för två och ett halvt år sedan och den har han visat prov på under sin tid hos oss. Han har vuxit ut till en toppback i den här ligan som kan göra skillnad i alla spelformer. Vi tror även att han kan ta ytterligare kliv i vår miljö och det är självklart väldigt glädjande att han vill stanna hos oss och fortsatt vara en viktig del i vårt lagbygge, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Den här säsongen har Adam Ollas Mattsson redan nått i sin målbästa notering med tre fullträffar i SHL och med ett underskattat skott har han alla möjligheter att hitta nätet fler gånger. Hans mångsidighet i spelet innebär också att han är en av de spelare i SHL som loggar mest istid och hittills under säsongen snittar han 21:24 per match.

Under sin tid i Redhawks har Ollas Mattsson även fått landslagsdebutera, då det blev två matcher med Tre Kronor under Karjala Tournament hösten 2020. Han fanns också med på det VM-förberedande lägret i Södertälje förra våren.

– När vi väl började diskutera en förlängning var det ett enkelt beslut. Jag trivs fantastiskt bra i klubben, i gruppen och i staden och har gjort det under hela min tid här. Vi har en bra stomme i det här laget och jag tycker att vi har en potential att nå hela vägen, även om inte fått med oss resultaten i den utsträckning som vi önskat under första halvan av säsongen. Jag har goda möjligheter att fortsätta utvecklas här och känner att jag får ett stort förtroende varje dag. Min målbild är att fortsatt vara en ledande spelare i laget samtidigt som jag strävar efter att få dra på mig landslagströjan igen, säger Adam Ollas Mattsson själv i en kommentar.

Det nyskrivna kontraktet innebär att Adam Ollas Mattsson är en Redhawksspelare fram till våren 2025.