• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Söndag Sön 9 December Dec
Tisdag Tis 11 December Dec
Söndag Sön 16 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 10 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Måndag Mån 18 Februari Feb

Redhawks förlänger med Lukas Haudum

30 mars 2017 15:00
Kontrakt

Malmö Redhawks förlänger kontraktet med den 19-årige centern Lukas Haudum. Det innebär att den österrikiske landslagsmannen är klar för spel i klubben även under den kommande säsongen. – Han kan bli hur bra som helst, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.


Malmö Redhawks förlänger kontraktet med den talangfulle centern Lukas Haudum, 19. Den österrikiske landslagsmannen har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över den kommande säsongen.

Han lämnade Österrike och hemstaden Linz för spel i Sverige inför säsongen 2014-15. Till den här säsongen anslöt han till Malmö Redhawks och visade tidigt prov på stora kvaliteter, vilket ledde till att han fick - och tog - chansen att spela i SHL.

– Lukas är en ung kille som nu går över och blir senior, men trots sin unga ålder har han visat att han är mogen i sitt spel. Vi ser en stor potential i honom och är säkra på att ha ska kunna ta stora kliv här med hjälp av en stark sommarträning. Han kan bli hur bra som helst, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Den här säsongen har Lukas Haudum spelat 25 matcher med Redhawks, 20 med IK Pantern och ytterligare en mängd matcher i J20 SuperElit samt med det österrikiska A- och J-landslagen.

– Det känns jättebra att stanna här och jag gillar verkligen klubben. Den här säsongen, som ännu inte är över, har varit jättekul och jag har lärt mig väldigt mycket, säger Lukas Haudum själv efter att han skrivit på kontraktet.

Se Lukas i SM-semifinalerna mot HV71. Du säkrar din semifinalplats genom att klicka här!