• Huvudsponsorer

Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Fredag Fre 14 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov

Redhawks förlänger med Lukas Haudum

30 mars 2017 15:00
Kontrakt

Malmö Redhawks förlänger kontraktet med den 19-årige centern Lukas Haudum. Det innebär att den österrikiske landslagsmannen är klar för spel i klubben även under den kommande säsongen. – Han kan bli hur bra som helst, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.


Malmö Redhawks förlänger kontraktet med den talangfulle centern Lukas Haudum, 19. Den österrikiske landslagsmannen har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över den kommande säsongen.

Han lämnade Österrike och hemstaden Linz för spel i Sverige inför säsongen 2014-15. Till den här säsongen anslöt han till Malmö Redhawks och visade tidigt prov på stora kvaliteter, vilket ledde till att han fick - och tog - chansen att spela i SHL.

– Lukas är en ung kille som nu går över och blir senior, men trots sin unga ålder har han visat att han är mogen i sitt spel. Vi ser en stor potential i honom och är säkra på att ha ska kunna ta stora kliv här med hjälp av en stark sommarträning. Han kan bli hur bra som helst, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Den här säsongen har Lukas Haudum spelat 25 matcher med Redhawks, 20 med IK Pantern och ytterligare en mängd matcher i J20 SuperElit samt med det österrikiska A- och J-landslagen.

– Det känns jättebra att stanna här och jag gillar verkligen klubben. Den här säsongen, som ännu inte är över, har varit jättekul och jag har lärt mig väldigt mycket, säger Lukas Haudum själv efter att han skrivit på kontraktet.

Se Lukas i SM-semifinalerna mot HV71. Du säkrar din semifinalplats genom att klicka här!