• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan

Center klar för spel i Redhawks

18 december 2020 10:54

Redhawks förstärker laget med den kanadensiske OS-centern Quinton Howden. 28-åringen har spelat i KHL under de tre senaste säsongerna, men har även rutin från NHL-spel. – Jag ser verkligen fram emot att komma och bli en del av det här laget, säger Howden om att bli en Redhawksspelare.


Den kanadensiske centern Quinton Howden, 28, förstärker Redhawks. Han kommer närmast från tre säsongers spel i ryska KHL.

– I Quinton får vi en stor och stark center. Vi har fått jättefina referenser på honom och han kommer att bli en bärande spelare hos oss. När Fredrik Händemark nu lämnar för spel i San José får vi in en riktigt bra ersättare, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Våren 2018 hade han äran att dra på sig den kanadensiska landslagströjan under de Olympiska Spelen i Sydkorea, där hann vann ett brons.

– Jag ser verkligen fram emot att komma och bli en del av det här laget. Jag vet inte jättemycket om klubben sedan tidigare, men jag har fått en bra bild när jag pratat med svenska kompisar, som bara haft bra saker att säga om både staden och organisationen. Det var också kul att se grabbarna vinna derbyt i går och att de radat upp segrar senaste veckan, säger Quinton Howden själv.

– Jag ser mig själv som en tvåvägsforward som gör jobbet både offensivt och defensivt. Min storlek och min skridskoåkning är två av mina styrkor. Mest av allt vill jag bara bidra till att vi vinner matcher, fortsätter Howden.

Quinton Howden kommer att bära #61 och ansluter till truppen i mellandagarna. Han beräknas bli spelklar till någon av matcherna i anslutning till nyår. Kontraktet sträcker sig säsongen ut.