• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Idag 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Fredag Fre 29 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov

Danska forwarden förlänger kontraktet

11 mars 2021 12:45

Sommaren 2018 anslöt Julie Jensen till Redhawks från danska Hvidovre. Nu står det klart att det blir ytterligare en säsong i DamEttan Södra, där Redhawks har siktet inställt på ett avancemang. – Jag är supermotiverad på att vi ska kunna ta klivet upp i SDHL, säger Jensen i en kommentar.


Den 25-åriga forwarden Julie Jensen är klar för en fortsättning i Redhawks. Den kommande säsongen blir hennes fjärde i klubben sedan hon anslöt sommaren 2018.

– Jag ser verkligen fram emot nästa säsong, både med tanke på hur den här säsongen blev och att jag inte kunde spela fullt ut med anledning av min graviditet. Jag är supermotiverad på att vi ska kunna ta klivet upp i SDHL och det vet jag att resten av laget också är. Jag är också stolt över att tillhöra ett lag och en klubb där det inte råder några som helst tvivel om att det finns plats för mig, trots att jag nyligen genomgick en födsel samt att min situation är något annorlunda nu jämfört med för någon säsong sedan, säger Julie Jensen själv i en kommentar.

2020-21 kommer tjejerna med största sannolikhet inte att glömma i första taget. Efter fem omgångar var det färdigspelat till följd av Covid-19. För Julie Jensens del blev det fyra matcher, på vilka hon svarade för tre passningspoäng.

– Jättekul att vi får behålla Julie hos oss. Förra säsongen körde hon på riktigt bra trots att hon var gravid med sin son. Nu får vi med oss en Julie som kan göra sig själv mer rättvisa på så väl träningar som i matchspel. Hon är också en stor förebild i gruppen, något hon visar prov på genom att fortsätta sin karriär som idrottare på hög nivå även efter sin graviditet, säger Calle Wendt, huvudtränare och tillförordnad sportchef för damerna.

Det nya kontraktet sträcker sig över den kommande säsongen.