• Huvudsponsorer

Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Lördag Lör 25 Mars Mar
Tisdag Tis 28 Mars Mar

Redhawks förlänger med Christoffer Forsberg

23 december 2022 11:15

Malmö Redhawks förlänger kontraktet med forwarden Christoffer Forsberg i två år. Christoffer som i skrivande stund är uppe i 436 raka matcher i Redhawkströjan beskrivs av sportchef Björn Liljander som en ”trotjänare som ger allt för laget”.


Passande med dagens datum kan Malmö Redhawks presentera en kontraktsförlängning med #23, Christoffer Forsberg. Den 28-årige forwarden har varit ett stående inslag i Redhawks laguppställningar under sina åtta säsonger. Ett facit på detta är de smått osannolika 436 raka tävlingsmatcher som spelats i Redhawkströjan, något som är ett givet klubbrekord i Malmö Redhawks.

Skolad i Östersund/Brunflo kom Christoffer på lån till Malmö Redhawks säsongen 2014/15. När han väl etablerat sig i laget dröjde det inte länge förrän han växte fram till en publikfavorit med sitt kvicka och uppoffrande spel. Just detta är något som Sportchef Björn Liljander också vill lyfta upp i sin kommentar kring förlängningen:

– Det är extra glädjande att kunna förlänga med en riktig trotjänare som ”Foppa”. Christoffer är en spelare som alltid ger allt för laget och som underkastar sig jobbet som krävs varje dag. Förutom detta gör han även sin omgivning bättre. Detta är egenskaper som vi värdesätter högt.

Christoffer Forsberg kommenterar kontraktsförlängningen på följande sätt:

– Jag har haft fantastiska år sedan jag flyttade till Malmö för snart åtta år sedan och det här är utan tvekan mitt lag. Jag är både otroligt inspirerad och väldigt glad över att stanna kvar i klubben och att få bära Redhawksfärgerna under ytterligare två säsonger.

Det nyaskrivna kontraktet innebär att den assisterande lagkaptenen förblir en Redhawksspelare till våren 2025.