• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan

Redhawks värvar backen Anton Mylläri

22 maj 2017 13:30
Lagbygget

Lagbygget inför den kommande säsongen fortsätter och Redhawks har nästan en full trupp. Nästa pusselbit är den 26-årige backen Anton Mylläri som hämtas in från HockeyAllsvenskan och Västerås.


Malmö Redhawks fortsätter att bygga laget inför den kommande säsongen. I dag har backen Anton Mylläri, 26, skrivit på ett ettårskontrakt med klubben.

Mylläri kommer närmast från spel i HockeyAllsvenskan med Västerås, där han spenderat de två senaste säsongerna och där han även fått sin hockeyfostran. Totalt har han spelat 162 matcher i den näst högsta serien och till hösten är det dags för honom att debutera i SHL.

– Det känns väldigt bra att vara här och vara en del av Malmö Redhawks under den kommande säsongen. Jag vet att det kommer att krävas ett stenhårt jobb men jag ska ta tillvara på den här chansen, att få spela SHL-hockey, säger Anton Mylläri själv.

Den tidigare juniorlandslagsmannen är en defensivt stark back som gillar att spela fysiskt. Han är rörlig, har ett fint förstapass och besitter en god förmåga att läsa spelet.

– Anton är en spelare som vi har följt i vinter och även haft ögonen på tidigare. Han var en jättetalang i unga år. Vi ser en stor uppsida i honom och tror att han kan utvecklas till en bra SHL-spelare här hos oss. Martin Filander har haft honom tidigare och känner väl till honom både som person och som spelare. Vi tror att han kommer att passa väldigt väl in i vårt sätt att spela, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

De två senaste säsongerna har Anton Mylläri svarat för 28 poäng (6+22) på 84 matcher i HockeyAllsvenskan.

Anton är redan på plats i staden och kliver in i försäsongsträningen direkt.