• Huvudsponsorer

Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Söndag Sön 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Fredag Fre 29 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov

Publikinformation inför träningsmatchen

23 augusti 2021 18:21

Under tisdagskvällen vankas det äntligen match i Malmö Arena igen – och till matchen kommer alla med säsongskort att erbjudas biljett. Här hittar du all information du behöver beträffande entréer och hur allting kommer att gå till.


Malmö Redhawks har sedan lättnaderna av publikrestriktionerna började komma haft en tät dialog med samtliga berörda myndigheter för att på ett tryggt och smittsäkert sätt möjliggöra för publik att åter äntra Malmö Arena. Det är med stor glädje som detta nu kan bli verklighet, till en början för våra säsongskortsinnehavare. Med en större publik än de tidigare 50 personerna som tilläts förra säsongen tillkommer också en hel del ansvar på såväl Malmö Redhawks som på besökarna. Här hittar du all information som du behöver för att vi tillsammans ska kunna genomföra ett tryggt och säkert evenemang.

Malmö Arenas dörrar öppnar klockan 17:15. Kom gärna i god tid för att underlätta inpassering och för att undvika köbildning direkt i slutslutning till matchstart som är 18:00.

Avgränsade zoner gäller i hela arenan

Malmö Arenas nedre etage är indelat i sex zoner med separata entréer, kiosker och toaletter. Såväl läktare som foajé är avgränsade med avspärrningsband och för allas trygghet och säkerhet ber vi er att respektera dessa. Har du några frågor eller funderingar så tveka in på att ta kontakt med våra publikvärdar. Arenans övre etage kommer till den här matchen att hållas stängt.

Ditt säsongskort gäller inte som biljett

Ditt befintliga säsongskort ger dig inte tillträde till matchen, utan som tidigare kommunicerat skickas nya lösbiljetter med nya platser ut. Har du inte fått någon biljett? Ta gärna en titt i alla olika mailkorgar. Hittar du inga biljetter? Kontakta [email protected] snarast.

Håll koll på vilken entré som gäller dig

På din biljett framgår vilken entré som gäller för just dig. Var entréerna finns belägna hittar du i grafiken ovan. Du hittar även en högupplöst PDF-version HÄR. Tänk på att hålla avstånd såväl utanför som inne i arenan vid till exempel inpassering, kiosk och toaletter. Kom också gärna i god tid för att undvika eventuell köbildning precis innan matchstart.

Kioskerna håller öppet, men med reducerat sortiment

Tillsammans med Malmö Arena har vi sett till att minst en kiosk per zon kommer att hålla öppet. Där kan du till den här matchen hitta ett reducerat sortiment, men ändå något att stilla såväl hunger som törst med. På menyn finns bland annat läsk, vatten, kaffe, godis, popcorn och kokt korv.