• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan
Tisdag Tis 31 Januari Jan
Torsdag Tor 2 Februari Feb
Lördag Lör 4 Februari Feb
Söndag Sön 5 Februari Feb
Lördag Lör 11 Februari Feb
Tisdag Tis 14 Februari Feb
Torsdag Tor 16 Februari Feb
Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar

Malmö Redhawks inleder samarbete med PerformIQ

7 december 2022 09:00

Att ta ett aktivt ansvar för att våra ungdomsspelare ska komma så väl förberedda för vuxenlivet som möjligt är något som är viktigt för Malmö Redhawks som förening. Med anledning av detta inleder klubben nu ett djupare samarbete med PerformIQ, som hjälper de aktiva att bli redo för en yrkeskarriär.


Under hösten 2022 inleder PerformIQ och Malmö Redhawks ett samarbete som syftar till att förbereda föreningens aktiva för en yrkeskarriär under eller efter den aktiva karriären. Carl Söderling, ansvarig för samhällsengagemang #MerÄnHockey om samarbetet:

– De flesta som satsar inom sin idrott planerar för en karriär man kan livnära sig på. Ishockey-Sverige är inget undantag. Vi på Malmö Redhawks värnar om våra aktiva och vill att deras passion för hockeyn ska spira oavsett vilken nivå de spelar på. På isen har vi alltid en fall back-plan och samma tankesätt önskar vi att våra aktiva bär med sig i livet utanför hockeyn. Tillsammans med PerformIQ får de coachning inom arbetslivet: från CV-skrivning till nätverkande och rollspelsintervjuer. Allt för att våra aktiva ska vara redo att möta arbetslivet när det blir dags; under- eller efter idrottskarriären.

PerformIQ kommer att inleda samarbetet och ha sina första möten med Malmö Redhawks juniorlag under våren. Här kommer spelarna få värdefull input i CV-skrivning, nätverkande och hur en arbetsintervju kan gå till. Syftet är att stötta spelarna till att ta extraarbete vid sidan om träningarna.

– Våra kunder sätter stort värde på medarbetare med hög drivkraft, eget ansvarstagande och vilja att ställa upp för laget. Därför är vi på PerformIQ extra glada för samarbeten som det vi har tillsammans med Malmö Redhawks. Vi får vara med och förbereda framtidens stjärnor för livet utanför isen. Vi kallar det för karriären efter (eller under) karriären, säger Jacob Hagström, Kundansvarig på PerformIQ och Björn Svensson, föreningsansvarig på PerformIQ.