• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 12 Mars Mar
Fredag Fre 14 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Idag 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Tisdag Tis 17 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec

Österrikisk mästare klar för Malmö Redhawks

13 april 2016 12:05

Malmö Redhawks fortsätter att bygga laget inför den kommande SHL-säsongen. Den österrikiske forwarden Konstantin Komarek, 23, är klar för spel i klubben.


Så sent som i går kväll lyfte Konstantin Komarek bucklan i Österrike sedan hans Red Bull Salzburg besegrat Orli Znojmo med 4-2 i finalserien, men nästa säsong jagar han framgång med Malmö Redhawks istället. Komarek är Redhawks fjärde nyförvärv inför den kommande säsongen.

– Det är en skicklig spelare som vi har haft bra koll på ett tag och vi har sett honom spela under den gångna säsongen. Vi har dessutom fått väldigt goda vitsord från Per Ledin, som spelat med honom både i Luleå och nu i Salzburg. Konstantin har tagit stora kliv under de senaste åren och vill också fortsätta att utvecklas. Vi tror väldigt mycket på honom och det är därför vi väljer att ta hit honom, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Konstantin Komarek har ett framgångsrikt år bakom sig, som kröntes med gårdagens mästartitel. Under säsongen har han varit ett av Salzburg största offensiva hot och producerat 40 poäng på 42 matcher. I slutspelet fyllde han på med ytterligare 13 poäng, vara ett mål och tre assist i finalserien, där han spelade nära 20 minuter per match.

– Det känns väldigt inspirerande att komma till Malmö och jag ser verkligen fram emot det. Jag har haft en bra dialog med Patrik Sylvegård och tränarteamet och som jag ser på det så har klubben något väldigt bra på gång. Det ser ut som att vi kommer att ha ett bra lag till den kommande säsongen. Jag är mycket motiverad, att komma tillbaka till Sverige och vara med på Malmös fortsatta resa, där jag vill bidra så mycket jag bara kan, säger Konstantin Komarek.

Den 23-årige forwarden har även ett långt förflutet i Sverige. Under fyra säsonger representerade han Luleå Hockey på såväl J18- som J20- och SHL-nivå. Han pratar dessutom flytande svenska sedan sin tid i Norrbotten. Komarek kommer nu att ansluta till den österrikiska VM-truppen och kommer till Malmö senare under våren. Kontraktet är skrivet över den kommande säsongen.