• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Söndag Sön 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Fredag Fre 29 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov

Poängstark dansk forward klar för Redhawks

10 augusti 2021 11:50

Seriepremiären i DamEttan Södra ligger nästan två månader bort, men laget fortsätter att ta form. Mille Kunnerup Sörensen, 19, som i fjol var danska ligans tredje starkaste poängspelare, blir Redhawks fjärde nyförvärv inför säsongen 2021-22. – Jag ser verkligen fram emot att börja spela för Redhawks, säger hon själv.


Med knappa två månader kvar till seriestarten för Redhawks damer fortsätter lagbygget att ta form. Efter en fjolårssäsong som avbröts efter bara fem matcher i DamEttan Södra är det också ett gäng tjejer som är oerhört sugna på det som komma skall - och nu står det också klart att Mille Kunnerup Sörensen ansluter till det gänget.

– Det här ska bli väldigt kul, jag ser verkligen fram emot att testa på spel i Sverige och att börja spela för Redhawks. Jag känner en del av tjejerna sedan tidigare, något som naturligtvis är skönt, men jag har också bara hört bra saker om laget här. Nu längtar jag till att vi ska börja spela matcher så att vi får visa hur bra vi kan vara, säger Mille Kunnerup Sörensen själv i en kommentar.

Hon kommer från en oerhört stark säsong med Hvidovre i den danska ligan. På bara 16 matcher noterades den 19-åriga forwarden för 39 poäng, fördelat på 18 mål och 21 assist - en notering som var tredje bäst i ligan.

– I Mille får vi in en poängstark forward, som vi haft bra koll på under hennes tid i Hvidovre. Hon är aktuell för VM-spel med det danska landslaget och vi ser med spänning fram emot att se vilka steg hon kan ta hos oss och vad hon kan uträtta i vår tröja till hösten, säger Calle Wendt, sportchef och huvudtränare för Redhawks damlag.

Det nyskrivna kontraktet gäller över den kommande säsongen. Mille Kunnerup Sörensen kommer att bära nummer 10 på ryggen i Redhawks.

Damernas lagbygge når du genom att klicka här >>