• Huvudsponsorer

Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Söndag Sön 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Fredag Fre 29 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov

Ung duo skriver A-lagskontrakt

15 april 2020 10:35

I fjol kamperade Eric Engstrand och Oskar Magnusson tillsammans i Redhawks J20-lag. Nu skriver den unga duon var sitt A-lagskontrakt med klubben, kontrakt som gäller över den kommande säsongen.


Under fjolårssäsong visade 19-årige Eric Engstrand och 18-årige Oskar Magnusson upp sig i SHL vid ett flertal tillfällen. Nu har duon skrivit på var sitt ettårskontrakt med Redhawks.

– Eric kom till oss från Frölunda i fjol och var en av hela J20 SuperElits bästa spelare. Han gjorde det också bra i de matcher han fick spela i SHL. Det är en stor och stark ytter där vi ser en stor uppsida i hans kraftfulla spelstil. Men Eric har också förmågan att sätta dit puckarna när läget uppstår, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Under 2019-20 medverkade Eric i nio SHL-matcher samtidigt som han svarade för hela 58 poäng på 37 matcher i J20 SuperElit.

– Under mitt första år i Malmö har jag trivts jättebra, både i klubben och i staden. Jag har känt ett stort förtroende från dag ett och att få debutera i SHL kändes fantastiskt. Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta resan i klubben, säger Eric Engstrand själv i en kommentar.

I Redhawks J20-lag kamperade Engstrand ofta tillsammans med Oskar Magnusson, som han nu får sällskap av i A-laget.

– Oskar är ursprungligen från Trelleborg men han har även fått en stor del av sin fostran i vår juniorverksamhet. Han har varit given i juniorlandslagen i sin ålderskull och visar alltid framfötterna. En forward som vi tror väldigt mycket på och som redan i fjol visade att han klarar av SHL-spel. Han är snabb och irrationell samtidigt som han alltid ger allt för laget. Det ska bli kul att följa hans framfart hos oss, säger Patrik Sylvegård.

Totalt blev det fyra SHL-matcher för Magnusson under fjolåret, men nu väntar betydligt fler.

– Det känns väldigt roligt att få bli en del av A-lagstruppen och det är dröm som går i uppfyllelse, att få göra det i klubben jag följt sedan jag var liten gör det naturligtvis extra speciellt. Jag kommer att jobba stenhårt för att kunna ta en plats i laguppställningen och även om jag vet att det kommer att bli tufft känner jag att jag har potentialen att göra det, säger Oskar Magnusson i en kommentar.

Båda spelarnas kontrakt gäller till våren 2021.