• Huvudsponsorer

Få biljetter kvar - logeplatser till försäljning

6 april 2017 11:21
Biljetter

Endast ett fåtal singelplatser finns just nu tillgängliga till morgondagens stekheta SM-semifinal mot HV71 hemma i ett kokande Malmö Arena. Nu har du chans att se matchen från bästa plats, i våra VIP-loger.


I morgon är det dukat för ny hockeyfest i Malmö Arena. Det är dags för den fjärde SM-semifinalen mot HV71 och endast ett fåtal singelplatser finns just nu tillgängliga.

Se matchen från bästa plats

Nu har du dock chansen att säkra den perfekta uppladdningen, i VIP-loge. Du har tillgång till din plats från klockan 17:00 och ingång sker via Arenagatan 11. I nära anslutning till VIP-logen finns tillgång till bar. Din VIP-plats säkrar du genom att klicka här!

Säsongskortsinnehavare som inte förlängt

Du som har säsongskort men valt att ännu inte förlänga ditt kort över nästa säsong har din plats reserverad till 24 timmar före nedsläpp. Du säkrar din plats till ditt rabatterade biljettpris genom att klicka här!

After work

Inför Semifinal 4 bjuder vi in till After Work med DJ i Sportbaren. Från klockan 16:30 till 17:45 är det Happy Hour-priser i baren på öl, vin, cider samt alkoholfria alternativ. Du träffar dessutom Redhawkslegendarer och vi bjuder på röd pölse till alla gäster i baren (gäller så länge korven räcker). Anmäl att du kommer genom att klicka här!