• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Tisdag Tis 26 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Februari Feb
Torsdag Tor 11 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb

Kollar kliver in som assisterande tränare

30 november 2020 10:20

Redhawks förstärker i ledarstaben. Tomas Kollar är klar som ny assisterande tränare, där han under matcherna kommer att ansvara för coachning av forwards. – Vi försöker maximera och göra allt vi kan för att få in ytterligare energi i laget, säger Patrik Sylvegård.


Redhawks gör en förändring i ledarstaben. Tomas Kollar blir ny assisterande tränare och tar plats i båset under matcherna, med ansvar för forwards.

Sedan tidigare har Jesper Mattsson intagit en roll där han under matcherna får en större överblick från läktarhåll och på så sätt assisterar sina tränarkollegor i matchcoachningen. En roll Jesper kommer ha även i fortsättningen, samtidigt han fortsätter som istränare.

– Vi försöker maximera och göra allt vi kan för att få in ytterligare energi i laget. Tomas har sett alla våra matcher och har full koll på vårt spelsystem. Han kommer att bli en tillgång för oss med sin kompetens och sin stora vinnarskalle, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Tomas Kollar har funnits i Redhawks organisation sedan 2011, där han som spelare bland annat var lagkapten under två säsonger. Därefter har han varit tränare för Redhawks juniorlag samt sportchef för klubbens elitjuniorer och damlag.

– Jag ser fram emot den här utmaningen. Under säsongen har jag haft en nära kontakt med tränarna och även följt lagets framfart med viss distans. Tillsammans ska vi se till att vända på det här och jag brinner för att inleda den här resan redan i dag, säger Tomas Kollar själv i en kommentar.

Tomas Kollar går på is med laget under måndagsförmiddagen och tar plats i båset till morgondagens hemmamatch mot Linköping.