• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Fredag Fre 28 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 19 Februari Feb
Söndag Sön 20 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar

Michelle Weis lånas ut till Djurgården

8 december 2021 10:00

Ett längre speluppehåll väntar i DamEttan Södra över julen för Redhawks och med anledning av det lånas forwarden Michelle Weis, 24, ut till Djurgården. Den danska landslagsforwarden återvänder igen den 8 januari. – En bra möjlighet för alla parter, säger Calle Wendt, huvudtränare och sportchef för Redhawks damer.


På fredag spelar Redhawks sin sista match i DamEttan innan det väntar ett drygt månadslångt speluppehåll över jul- och nyårshelgerna. Under den tiden kommer Michelle Weis representera Djurgården i SDHL.

– Vi ser det här som en bra möjlighet för samtliga parter. Michelle har inte spelat mer än sju matcher för oss under hösten, så för hennes del är det bra att få en utökad speltid och dessutom få möta kvalitativt motstånd. Samtidigt får vi tillbaka en spelare som spelat på hög nivå och på så sätt är mer redo för det kvalspel vi ska in i framåt våren, säger damernas huvudtränare och sportchef, Calle Wendt.

Utlåningen innebär att Michelle Weis, som hittills under säsongen svarat för ett mål och elva poäng på sju matcher, inte kommer att medverka i fredagens hemmamatch mot Hvidovre. Utlåningen sträcker sig till den 8 januari, då hon återvänder till Redhawks.