• Huvudsponsorer

Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Måndag Mån 19 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Måndag Mån 2 April Apr
Onsdag Ons 4 April Apr
Fredag Fre 6 April Apr
Söndag Sön 8 April Apr
Tisdag Tis 14 Augusti Aug
Torsdag Tor 16 Augusti Aug
Fredag Fre 31 Augusti Aug
Söndag Sön 2 September Sep
Torsdag Tor 6 September Sep
Lördag Lör 8 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Söndag Sön 16 September Sep
Onsdag Ons 19 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Söndag Sön 23 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Fredag Fre 28 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep

Andy stärker upp på materialsidan

24 maj 2018 13:28
Lagbygget

Redhawks lagbygge inför den kommande säsongen är nästintill komplett. Nu är ytterligare en pusselbit på plats. Andy Fagerström, 31, ansluter som ny materialförvaltare och kommer att jobba tätt tillsammans med Redhawks mångårige materialare, Håkan Karlsson. – Vi har fått in precis det som vi sökte, säger Karlsson.


Efter den förra säsongen har Redhawks haft en vakant plats på materialförvaltarsidan. Nu är den fylld och en ny pusselbit är på plats i lagbygget inför den kommande säsong.

Redhawks får förstärkning i form av den 31-årige smålänningen Andy Fagerström, som närmast kommer från Vita Hästen. I Redhawks kommer han att arbeta tillsammans med A-lagets mångårige materialare, Håkan Karlsson.

– Vi har fått in precis det som vi sökte, en ung och duktig kille som strävar efter att bli ännu bättre. De senaste säsongerna har han varit ensam materialare i Vita Hästen och han har full koll på hur man slipar skridskor, han kan sy, han vet hur man packar och håller ordning och reda i ett omklädningsrum, säger Karlsson, och fortsätter;

– Eftersom jag själv kommer från Norrköping och var i Vita Hästen innan jag flyttade till Malmö för över 20 år sedan så har jag haft bra koll på honom. Vi har dessutom bara hört bra saker om honom och det har känts jättebra under de här dagarna när han varit nere och hälsat på.

Fagerström har spenderat de två senaste säsongerna i Vita Hästen. Dessförinnan återfanns han på hemmaplan, i Oskarshamn, där han jobbade med klubbens juniorlag under tre säsonger.

– Det är väldigt kul att få komma hit, inte minst att få jobba tillsammans med Håkan. SHL i all ära, men att få arbeta i ett team ihop med honom är något jag verkligen ser fram emot. Jag kommer fortsätta att utvecklas genom att lära mig av en av de bästa i branschen, säger Andy själv i en kort kommentar.

Andy Fagerström kommer att påbörja sin tjänst hos Malmö Redhawks den 1 juli.