• Huvudsponsorer

Andy stärker upp på materialsidan

24 maj 2018 13:28
Lagbygget

Redhawks lagbygge inför den kommande säsongen är nästintill komplett. Nu är ytterligare en pusselbit på plats. Andy Fagerström, 31, ansluter som ny materialförvaltare och kommer att jobba tätt tillsammans med Redhawks mångårige materialare, Håkan Karlsson. – Vi har fått in precis det som vi sökte, säger Karlsson.


Efter den förra säsongen har Redhawks haft en vakant plats på materialförvaltarsidan. Nu är den fylld och en ny pusselbit är på plats i lagbygget inför den kommande säsong.

Redhawks får förstärkning i form av den 31-årige smålänningen Andy Fagerström, som närmast kommer från Vita Hästen. I Redhawks kommer han att arbeta tillsammans med A-lagets mångårige materialare, Håkan Karlsson.

– Vi har fått in precis det som vi sökte, en ung och duktig kille som strävar efter att bli ännu bättre. De senaste säsongerna har han varit ensam materialare i Vita Hästen och han har full koll på hur man slipar skridskor, han kan sy, han vet hur man packar och håller ordning och reda i ett omklädningsrum, säger Karlsson, och fortsätter;

– Eftersom jag själv kommer från Norrköping och var i Vita Hästen innan jag flyttade till Malmö för över 20 år sedan så har jag haft bra koll på honom. Vi har dessutom bara hört bra saker om honom och det har känts jättebra under de här dagarna när han varit nere och hälsat på.

Fagerström har spenderat de två senaste säsongerna i Vita Hästen. Dessförinnan återfanns han på hemmaplan, i Oskarshamn, där han jobbade med klubbens juniorlag under tre säsonger.

– Det är väldigt kul att få komma hit, inte minst att få jobba tillsammans med Håkan. SHL i all ära, men att få arbeta i ett team ihop med honom är något jag verkligen ser fram emot. Jag kommer fortsätta att utvecklas genom att lära mig av en av de bästa i branschen, säger Andy själv i en kort kommentar.

Andy Fagerström kommer att påbörja sin tjänst hos Malmö Redhawks den 1 juli.