• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov

Julie Jensen klar för en ny säsong

9 augusti 2022 17:00

Ytterligare en spelare är klar för en fortsättning i Redhawks. Den här gången rör det sig om Julie Jensen, 26. Den högerskjutande ytterforwarden har skrivit på ett kontrakt som gäller över den kommande säsongen.

– Vi har ett bra lag och jag ser fram emot att se vad vi kan åstadkomma tillsammans, säger Jensen själv i en kommentar.


Inför säsongen 2018/19 anslöt Julie Jensen till Redhawks. Nu står det klart att den 26-åriga forwarden till hösten kliver in i sin sjätte raka säsong i klubben.

– Det var en sjävklarthet för mig att förlänga. Jag trivs väldigt bra här. Vi har ett bra lag och jag ser fram emot att se vad vi kan åstadkomma tillsammans, nu när vi dessutom har en ny tränarstab. Vi kommer att få tuffare motstånd i seriespelet den här säsongen, något som kommer vara bra för oss rent utvecklingsmässigt och förhoppningsvis något vi också kan ta med oss in i våren när säsongen går in i sitt avgörande skede, säger Julie Jensen själv i en kommentar.

Högerskytten kommer från sin poängmässigt främsta säsong i den rödsvarta tröjan. Under fjolåret svarade Julie Jensen för nio mål och nio assist på 15 matcher och fyllde på med ytterligare sex poäng i DamAllsvenskan samt kvalmatcherna mot Färjestad och AIK.

– Under fjolårssäsongen visade Julie prov på hängivenhet och stor dedikation till själva sporten, när hon kom tillbaka till elitnivå efter sin graviditet. Hon svarade också för fina insatser på isen och stod bland annat för fler mål under den säsongen än vad hon sammanlagt gjort under sina tre tidigare. Dessutom är Julie viktig för oss, som en förebild och ledare i omklädningsrummet, säger Ellinor Rydell, huvudtränare och sportchef för Redhawks damlag.

Kontraktet gäller över den kommande säsongen.