• Huvudsponsorer

Måndag Mån 4 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Februari Feb
Torsdag Tor 11 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Söndag Sön 28 Februari Feb
Idag 2 Mars Mar
Lördag Lör 6 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Måndag Mån 15 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Måndag Mån 22 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Två nya Redhawksår för Carl Persson

19 februari 2021 10:45

I går sköt Carl Persson ett av Redhawks mål i den viktiga 3-2-segern borta mot Oskarshamn. I dag har han skrivit på ett nytt kontrakt som innebär att han förblir en Redhawksspelare till våren 2023. – Det känns ärofyllt att få skriva på för två nya säsonger, säger forwarden bland annat.


Nu är det klart med en kontraktsförlängning för Carl Persson. Redhawks 25-årige ytterforward har skrivit på ett nytt avtal som gör att han förblir klubben trogen under ytterligare två säsonger.

– Jag är självklart glad över att förlänga här och det känns ärofyllt att få skriva på ett nytt kontrakt med klubben. Jag trivs väldigt bra både i staden och i det här laget och ser verkligen fram emot att stannar kvar. Nu går vi in i den roligaste delen av säsongen och vi ska göra en riktigt bra avslutning på grundserien och se hur långt det kan ta oss, säger Carl Persson själv i en kommentar.

Den skridskostarke yttern sköt ett efterlängtat mål i gårdagens bortaseger mot Oskarshamn och allt talar nu för att han under säsongen kommer att nå sin poängbästa notering sedan han anslöt till Redhawks hösten 2018.

– Det finns en väldigt stor uppsida i Carl och han är en forward som passar väldigt väl in i vårt sätt att spela. Med sin fart och kraft är han ett stort hot på isen och kombinerat med hans vassa skott så vet vi att det finns fler mål att få ut av honom. Vi är övertygade om att han kan bli en ännu mer tongivande spelare i vårt lag under de kommande säsongerna, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Kontraktet innebär att Persson förblir en Redhawksspelare till våren 2023.