• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Lördag Lör 28 Augusti Aug
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Fredag Fre 3 September Sep
Fredag Fre 10 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Joakim Ryan är en Redhawksspelare igen

11 juni 2021 09:45

Som ungdomsspelare återfanns Joakim Ryan i Redhawks organisation. Nu står det klart att den 27-årige backen flyttar tillbaka till Sverige för spel i klubben. – Jag har alltid känt att det är Malmö som gäller om jag skulle flytta till Europa, säger Ryan själv i en kommentar kring att åter bli en Redhawksspelare.


Under mitten av 2000-talet spelade Joakim Ryan, 27, sin ungdomshockey i Malmö Redhawks. Nu är den spelskicklige och pucksäkre backen klar för en återkomst i klubben.

– Jag är både jätteglad och stolt över att Joakim väljer att komma tillbaka till Malmö. I honom kommer vi att få en toppback i ligan. Med sin spelskicklighet, starka skridskoåkning och stora rörlighet är han som klippt och skuren för hur vi vill spela. Vi ser honom som en nyckelspelare i alla spelformer. Jag hade äran att träna honom när han var i klubben som ung och har följt hans utveckling sedan dess. Nu ska det bli väldigt intressant att följa hans framfart hos oss, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Under de fyra senaste säsongerna har Joakim Ryan, som spelade i Redhawks i 10 till 12-årsåldern, noterats för sammanlagt 178 matcher i NHL och Stanley Cup för San Jose Sharks, Los Angeles Kings och Carolina Hurricanes.

– Jag är extremt laddad för att komma till klubben och tycker att det ska bli riktigt kul. Jag har så väl familj som bor i närområdet som en historik i klubben och jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till Malmö. Jag har alltid känt att det är Malmö som gäller om jag skulle flytta till Europa och jag tror att det är en bra plats för mig att fortsätta min karriär och utveckling. Jag är riktigt motiverad för det här, säger Joakim Ryan själv om att bli en Redhawksspelare.

Kontraktet gäller över den kommande säsongen för Ryan, som kommer att bära nummer 47 på ryggen under sin tid i Redhawks. Han ansluter till truppen i början av augusti, när laget återsamlas efter sommarledigheten.