• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Lördag Lör 28 Augusti Aug
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Fredag Fre 3 September Sep
Fredag Fre 10 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Ny center klar för Redhawks

3 maj 2017 09:00
Lagbygget

Malmö Redhawks har klart med en ny center inför den kommande säsongen. 29-årige Andy Miele ansluter från AHL och Lehigh Valley Phantoms, där han under den gångna säsongen svarat för 57 poäng på 65 matcher. – Vi har hittat den center som vi tror kommer att kunna axla rollen som förstacenter, säger Patrik Sylvegård.


Malmö Redhawks har gjort klart med sitt andra nyförvärv inför den kommande säsongen. Centern Andy Miele, 29, är klar för spel i klubben.

Den kortvuxne amerikanen kommer närmast från spel i Philadelphia Flyers organisation och AHL-klubben Lehigh Valley Phantoms. Där tog säsongen nyss slut när Phantoms föll i den första slutspelsrundan med 2-3 i matcher mot Hershey Bears. I Miele får Redhawks en spelskicklig center, som kan styra powerplay och leda de offensiva styrkorna.

– Vi har hittat den center som vi tror kommer att kunna axla rollen som förstacenter för oss till den kommande säsongen. Andy är snabb, teknisk och har en fin blick för spelet. En toppspelare i SHL och vi är glada över att han väljer spel hos oss, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Under den gångna säsongen producerade Andy Miele 57 poäng (13+44) på 65 matcher och har snittat nära en poäng per match i AHL under sina 420 matcher i ligan. Nu ska han istället leverera poäng i SHL.

– Jag är exalterad över att komma till Redhawks. Jag har fått en väldigt bra bild av klubben, bl a när jag talat med Rhett Rakhshani, som pratat väldigt väl om laget och hela organisationen runt spelartruppen. Jag tror att det kommer att bli väldigt bra och det ska bli kul att vara en "rödhök" igen, något jag var under mina collegeår, säger Andy Miele själv.

Miele kommer att spendera sommaren i Nordamerika och ansluter till resten av Redhawkstruppen när laget återsamlas efter semestern, i slutet av juli/början av augusti.

Kontraktet är skrivet över 1+1 år.