• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 Augusti Aug
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Idag 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov

Ny center klar för Redhawks

3 maj 2017 09:00
Lagbygget

Malmö Redhawks har klart med en ny center inför den kommande säsongen. 29-årige Andy Miele ansluter från AHL och Lehigh Valley Phantoms, där han under den gångna säsongen svarat för 57 poäng på 65 matcher. – Vi har hittat den center som vi tror kommer att kunna axla rollen som förstacenter, säger Patrik Sylvegård.


Malmö Redhawks har gjort klart med sitt andra nyförvärv inför den kommande säsongen. Centern Andy Miele, 29, är klar för spel i klubben.

Den kortvuxne amerikanen kommer närmast från spel i Philadelphia Flyers organisation och AHL-klubben Lehigh Valley Phantoms. Där tog säsongen nyss slut när Phantoms föll i den första slutspelsrundan med 2-3 i matcher mot Hershey Bears. I Miele får Redhawks en spelskicklig center, som kan styra powerplay och leda de offensiva styrkorna.

– Vi har hittat den center som vi tror kommer att kunna axla rollen som förstacenter för oss till den kommande säsongen. Andy är snabb, teknisk och har en fin blick för spelet. En toppspelare i SHL och vi är glada över att han väljer spel hos oss, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Under den gångna säsongen producerade Andy Miele 57 poäng (13+44) på 65 matcher och har snittat nära en poäng per match i AHL under sina 420 matcher i ligan. Nu ska han istället leverera poäng i SHL.

– Jag är exalterad över att komma till Redhawks. Jag har fått en väldigt bra bild av klubben, bl a när jag talat med Rhett Rakhshani, som pratat väldigt väl om laget och hela organisationen runt spelartruppen. Jag tror att det kommer att bli väldigt bra och det ska bli kul att vara en "rödhök" igen, något jag var under mina collegeår, säger Andy Miele själv.

Miele kommer att spendera sommaren i Nordamerika och ansluter till resten av Redhawkstruppen när laget återsamlas efter semestern, i slutet av juli/början av augusti.

Kontraktet är skrivet över 1+1 år.