• Huvudsponsorer

Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Tisdag Tis 28 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan

Ny center klar för Redhawks

3 maj 2017 09:00
Lagbygget

Malmö Redhawks har klart med en ny center inför den kommande säsongen. 29-årige Andy Miele ansluter från AHL och Lehigh Valley Phantoms, där han under den gångna säsongen svarat för 57 poäng på 65 matcher. – Vi har hittat den center som vi tror kommer att kunna axla rollen som förstacenter, säger Patrik Sylvegård.


Malmö Redhawks har gjort klart med sitt andra nyförvärv inför den kommande säsongen. Centern Andy Miele, 29, är klar för spel i klubben.

Den kortvuxne amerikanen kommer närmast från spel i Philadelphia Flyers organisation och AHL-klubben Lehigh Valley Phantoms. Där tog säsongen nyss slut när Phantoms föll i den första slutspelsrundan med 2-3 i matcher mot Hershey Bears. I Miele får Redhawks en spelskicklig center, som kan styra powerplay och leda de offensiva styrkorna.

– Vi har hittat den center som vi tror kommer att kunna axla rollen som förstacenter för oss till den kommande säsongen. Andy är snabb, teknisk och har en fin blick för spelet. En toppspelare i SHL och vi är glada över att han väljer spel hos oss, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Under den gångna säsongen producerade Andy Miele 57 poäng (13+44) på 65 matcher och har snittat nära en poäng per match i AHL under sina 420 matcher i ligan. Nu ska han istället leverera poäng i SHL.

– Jag är exalterad över att komma till Redhawks. Jag har fått en väldigt bra bild av klubben, bl a när jag talat med Rhett Rakhshani, som pratat väldigt väl om laget och hela organisationen runt spelartruppen. Jag tror att det kommer att bli väldigt bra och det ska bli kul att vara en "rödhök" igen, något jag var under mina collegeår, säger Andy Miele själv.

Miele kommer att spendera sommaren i Nordamerika och ansluter till resten av Redhawkstruppen när laget återsamlas efter semestern, i slutet av juli/början av augusti.

Kontraktet är skrivet över 1+1 år.