• Huvudsponsorer

Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Söndag Sön 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Fredag Fre 29 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov

Säkra din plats över disk i eftermiddag

26 augusti 2021 10:15

Under torsdagseftermiddagen är du varmt välkommen till Malmö Arena. Vi håller öppet för säsongskortsförsäljning i foajén mellan klockan 13 och 17. Du som redan köpt ditt säsongskort har också möjlighet att hämta ditt kort - och dessutom har vi öppet i shopen så du har chansen att köpa ny merchandise i de rätta färgerna.


I eftermiddag håller vi öppet för säsongskortsförsäljning över disk. Du är varmt välkommen till Malmö Arena, där vi håller öppet mellan klockan 13 och 17. På plats kommer du som önskar att förlänga eller nyteckna ditt säsongskort över disk att kunna betala med bank-, kreditkort eller Swish. Det är även möjligt att hämta ut ditt sedan tidigare betalda säsongskort.

Samtidigt kommer även Redhawksshopen att hålla öppet, där du kommer kunna hitta erbjudanden på delar av sortimentet. En perfekt möjlighet att fynda ny merch i de rätta färgerna.

Ingång sker via huvudentrén på Hyllie Stationstorg. Malmö Redhawks följer givetvis Folkhälsomyndighetens restriktioner. Vi ber också alla att tänka på att hålla avstånd till varandra. Malmö Redhawks hälsar alla välkomna till Malmö Arena.

Ditt säsongskort går lika bra att säkra genom betalning med kort via webben, Bankgirobetalning eller med Swish. Mer om säsongskortet hittar du här >>