• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Fredag Fre 28 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 19 Februari Feb
Söndag Sön 20 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar

Biljettinformation inför tisdagens match

13 januari 2022 09:57

Tidigare under veckan presenterades det att Regeringen kommer att föreslå nya restriktioner om max 500 besökare på offentliga tillställningar. Den samlade lägesbilden säger i nuläget att detta inte kommer att hinna införas till tisdagens match i Malmö Arena. Därför kommer här information till dig som har biljett till matchen.


I måndags höll Regeringen en presskonferens där man presenterade förslag om nya restriktioner på offentliga tillställningar. För våra matcher föreslås bland annat ett besökstak om max 500 personer i arenan. Vi inväntar fortfarande mer information från de beslutande organen kring just detta.

Angående tisdagens match mot Leksand

Den samlade bedömningen av läget just nu säger dock att några nya restriktioner inte kommer att hinna träda i kraft före onsdagen den 19 januari. Således kommer matchen mot Leksand på tisdag genomföras med de gamla restriktionerna, alltså de som gällde till exempel mot Växjö den 28 december.

Information till dig med säsongskort

Eftersom att vi till tisdagen fortsatt kommer kunna välkomna alla med säsongskort, som läget ser ut nu, kommer vi under morgondagen påbörja arbetet med att skicka ut ersättningsbiljetter till er. Detta arbete beräknas sedan pågå till och med söndag. Frågor? Kontakta [email protected].

Information till dig med lösbiljetter

Du som tidigare köpt lösbiljetter till matchen mot Leksand kommer också att få ut ersättningsbiljetter med nya platser, detta för att vi ska uppfylla kraven om avstånd mellan sällskapen på läktare. Biljetter kommer du att få på mail under helgen. Frågor? Kontakta [email protected].

Vaccinationsbevis krävs fortsatt vid inpassering
Precis som tidigare gäller fortfarande kravet på giltigt vaccinationsbevis i samband med inpassering i Malmö Arena. Detta kravet gäller alla personer från 18 år och uppåt. För mer information om vaccinationsbevisen klicka här.