• Huvudsponsorer

RSA-Gruppen ny Stjärnpartner till Malmö Redhawks

2 april 2020 13:00

Sedan flera år tillbaka är RSA-Gruppen en viktig partner för Malmö Redhawks. Nu ökar företaget sitt engagemang ytterligare och blir först att kliva in på den nyinstiftade nivån Stjärnpartner, som klubbens största samarbetspartner.


I dag har ett treårigt avtal undertecknats mellan parterna.

– Vi är hungriga att fortsätta vårt framgångsrika samarbete med Malmö Redhawks. Vårt engagemang i klubben och i Redhawks Nätverk har genererat så väl nya kontakter som affärstillfällen och vi känner att det finns ytterligare potential i affärsnätverket, säger Stefan Rosengren, VD på RSA-Gruppen, och fortsätter;

– Det är också väldigt roligt att, som en del av vårt nya avtal, bli en del av klubbens samhällsengagemang, #MerÄnHockey. Tillsammans vill vi ta nästa steg även på denna front. Dessutom tycker jag, som tidigare juniorspelare i klubben, att det är jättekul att se hur ungdomsverksamheten hela tiden utvecklas, att damlaget är på väg framåt och självklart ser jag även med spänning fram emot nya känslosvallande tider i SHL. Att få vara en del av hela klubben känns fantastiskt.

Malmö Redhawks är mycket stolta över att RSA-Gruppen väljer att öka sitt engagemang och kliva upp som en av klubbens största partners genom tiderna. Att det även är ett Malmöföretag och en trogen partner till klubben betyder extra mycket och är ett bevis på Malmö Redhawks starka position i regionen.

– Det är jätteviktigt för klubben att våra samarbetspartners tror på det vi gör och vill bli en del av oss på lång sikt. Jag blir både glad och stolt att vi i dessa tuffa tider har företag i regionen som fortsätter att stötta oss och som i RSA-Gruppen fall gå i bräschen och utöka sitt partnerskap med oss, säger Malmö Redhawks VD och sportchef, Patrik Sylvegård.

Malmö Redhawks samhällsengagemang växer för varje dag och med en ny Stjärnpartner i RSA-Gruppen ökar möjligheterna ytterligare att kunna hjälpa i närområdet. Fokus i klubbens samhällsengagemang inriktar sig främst på tre delar; Barn i rörelse, jämställdhet samt integration. Alla dessa delar ryms inom konceptet #MerÄnHockey.

– Med en annan paketering binder vi samman den traditionella sponsringen med vårt samhällsengagemang på ett helt nytt sätt. Den övergripande målsättningen för Malmö Redhawks är att kunna göra en insats i vår närhet och vi är mycket glada över att en trogen partner i form av RSA-Gruppen blir en viktig del av detta, som klubbens första Stjärnpartner, säger Malmö Redhawks ordförande, Mats Larsson.