Njut av hockey från våra premiumplatser i Lounge 4
Publicerad: 2021-10-15
Under lördagseftermiddagen är Redhawks tillbaka i Malmö Arena. Du har möjlighet att njuta av hemmamatchen mot Skellefteå från våra unika premiumplatser i Lounge 4, där du har tillgång till ett stort utbud av dryck och möjligheten att avnjuta mat i form av räkmacka eller charktallrik.

Nu har du chansen att njuta av ishockey i världsklass på ett helt nytt sätt. I Lounge 4 får du en exklusiv upplevelse i samband med ditt besök på Redhawks hemmamatcher i Malmö Arena.

Här njuter du av matchen samtidigt som du umgås med ditt sällskap i en avslappnad miljö, äter utsökt mat i form av tapasrätter och tar del av ett stort utbud av dryck. Här finns allt för dig och ditt sällskap!

Dina biljetter i Lounge 4 köper du för 495 kr/st och kan köpas av både privata sällskap och av företag genom att klicka här >>

Till lördagseftermiddagens match mot Skellefteå har du möjlighet att förbeställa räkmacka eller charktallrik. Din mat bokar du genom att maila [email protected]. Ange dina platser i samband med din bokning. Observera att mat och dryck inte ingår i biljettpriset.

För sällskap större än tio personer, kontakta våra säljare >>

{!A} {!B}

Christian Winnberg