• Huvudsponsorer

Frederik Storm stannar i Redhawks ytterligare tre år

2 november 2016 11:00
Förlängning

Malmö Redhawks trollgubbe, Frederik Storm, är klar för en fortsättningen i klubben. Den danske landslagsmannen förlänger sitt kontrakt med ytterligare tre år och förblir Redhawks trogen till 2020.


Det har bara gått ungefär en fjärdedel av säsongen, men redan nu säkras en viktig pusselbit upp för de nästkommande säsongerna. Malmö Redhawks forward Frederik Storm, 27 år, förblir klubben trogen under ytterligare tre år.

Storm, som kom till Malmö Redhawks inför säsongen 2012/2013, är just nu inne på sin femte säsong i klubben och tillhör en av kulturbärarna som varit med om att ta Redhawks dit klubben är i dag.

– Det känns väldigt bra att vi kan förlänga med Frederik Storm. Han är en riktigt härlig kille som blivit bättre och bättre för varje år som han har varit hos oss och utvecklats till en toppspelare i SHL! Dessutom är han i helt rätt ålder och har potential att bli ännu bättre under de kommande säsongerna, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

När Frederik Storm kom till Malmö Redhawks var han relativt okänd för den stora hockeypubliken, något som snabbt ändrades. Redan under sin första säsong slog han till med tio mål i HockeyAllsvenskan och totalt har det blivit 138 poäng, fördelat på 62 mål och 76 assist, på 232 matcher i HockeyAllsvenskan och SHL.

– Jag trivs väldigt bra här, i staden, i klubben och med mina lagkamrater. Jag ser verkligen fram emot att stanna ytterligare tre säsonger och är övertygad om att vi kan fortsätta att bygga vidare på det här. Jag ser en stor potential i Malmö Redhawks, säger Frederik Storm.

Kontraktet sträcker sig till våren 2020.

Passa på att köpa dina biljetter till Malmö Redhawks hemmamatcher. Nästa match är säsongens första derby i Malmö Arena. Du köper dina biljetter genom att klicka här