• Huvudsponsorer

Inför Mattssons hyllning – övre är öppnat

26 februari 2020 13:30

Biljettrycket till Jesper Mattssons hyllningsmatch på lördag, när Redhawks tar emot Färjestad, har ökat markant de senaste veckorna. Redan under gårdagen passerades 6000 sålda biljetter och därför är nu utvalda sektioner på övre etage öppnade till försäljning.


Säkra dina biljetter till matchen här >>

På lördag är det dags för match mellan Malmö Redhawks och Färjestad BK. Innan matchen är det dessutom hyllningsceremoni för Jesper Mattsson där hans tröja nummer 21 ska hissas upp i taket och förevigas i historieböckerna. Under sin karriär har han noterats för 151 mål, 156 assist och totalt 583 matcher, flest i Redhawks historia. Detta har han kryddat med bland annat fyra SM-guld, ett Europaguld och ett VM-guld.

Hyllningsceremonin är spikad att starta klockan 15:00 och matchstarten kommer att skjutas något.

Mycket sålt på nedre etage – nu öppnar vi övre
Eftersom att biljettrycket ökat markant de sista veckorna har vi sedan igår även öppnat upp biljettförsäljning på övre etage. På de öppnade sektionerna kan du nu köpa biljetter för 199kr/st.

Även ytterligare familjebiljetter till försäljning
Då även familjesektionerna sånär varit helt slutsålda har vi nu släppt på ytterligare platser där det nu går att köpa vårt fördelaktiga familjepaket på biljetter. Dessa köper du på länken här nedan.

Säkra familjebiljetter till matchen här >>