• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Tisdag Tis 20 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Tisdag Tis 4 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Söndag Sön 9 December Dec
Tisdag Tis 11 December Dec
Söndag Sön 16 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan

Damlaget förstärks av slovakisk landslagscenter

6 juli 2018 10:00
Dam

Ytterligare en landslagsspelare är klar för Redhawks damlag. Den slovakiska centern Viktoria Maskalova, 18, förstärker och har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över den kommande säsongen. – Jag är jätteglad över att få komma till Malmö och hoppas att vi går mot en framgångsrik säsong, säger hon.


Från Slovakien och Bratislava hämtar Redhawks en ny landslagsspelare till damlaget. Det handlar om den 18-åriga centern Viktoria Maskalova, som hämtas från huvudstadsklubben SKP Bratislava.

– Jag är jätteglad över att få den här chansen, att komma till Malmö och bli en del av Redhawks damlag. Jag är övertygad om att det är helt för mig att komma till klubben, för att ta nästa steg i min utveckling. Det ska dessutom bli spännande att flytta till ett annat land och spela en annan typ av hockey, något jag verkligen ser fram emot. Förhoppningsvis går vi mot en framgångsrik säsong, säger Maskalova själv i en kommentar.

Den unga slovakiskan landslagsdebuterade redan under säsongen 2015-16 och har sedan dess fått dra på sig landslagströjan på regelbunden basis. Under den gångna säsongen prickade hon inte mindre än 13 mål på elva liga matcher för Bratislava.

– Med Viktoria i laget får vi in ännu en viktig kugge vårt lagbygge. Hon är ung och väldigt talangfull, men trots sin unga ålder har hon redan flera års rutin från A-lagsspel hemma i Slovakien. I henne får vi en spelare med näsa för målet, samtidigt som hon är skicklig passningsspelare. Dessutom är det riktigt kul att hon verkligen ville komma hit för att kunna utvecklas ännu mer, säger Jonatan Salman, huvudtränare för Redhawks damlag, som under fjolårssäsongen mötte Maskalova och hennes tidigare lag i den europeiska klubblagsturneringen för damlag, EWHL.