• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Söndag Sön 30 September Sep
Tisdag Tis 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Tisdag Tis 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Fredag Fre 12 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Söndag Sön 14 Oktober Okt
Tisdag Tis 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Söndag Sön 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Söndag Sön 4 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov

Damlaget förstärks av slovakisk landslagscenter

6 juli 2018 10:00
Dam

Ytterligare en landslagsspelare är klar för Redhawks damlag. Den slovakiska centern Viktoria Maskalova, 18, förstärker och har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över den kommande säsongen. – Jag är jätteglad över att få komma till Malmö och hoppas att vi går mot en framgångsrik säsong, säger hon.


Från Slovakien och Bratislava hämtar Redhawks en ny landslagsspelare till damlaget. Det handlar om den 18-åriga centern Viktoria Maskalova, som hämtas från huvudstadsklubben SKP Bratislava.

– Jag är jätteglad över att få den här chansen, att komma till Malmö och bli en del av Redhawks damlag. Jag är övertygad om att det är helt för mig att komma till klubben, för att ta nästa steg i min utveckling. Det ska dessutom bli spännande att flytta till ett annat land och spela en annan typ av hockey, något jag verkligen ser fram emot. Förhoppningsvis går vi mot en framgångsrik säsong, säger Maskalova själv i en kommentar.

Den unga slovakiskan landslagsdebuterade redan under säsongen 2015-16 och har sedan dess fått dra på sig landslagströjan på regelbunden basis. Under den gångna säsongen prickade hon inte mindre än 13 mål på elva liga matcher för Bratislava.

– Med Viktoria i laget får vi in ännu en viktig kugge vårt lagbygge. Hon är ung och väldigt talangfull, men trots sin unga ålder har hon redan flera års rutin från A-lagsspel hemma i Slovakien. I henne får vi en spelare med näsa för målet, samtidigt som hon är skicklig passningsspelare. Dessutom är det riktigt kul att hon verkligen ville komma hit för att kunna utvecklas ännu mer, säger Jonatan Salman, huvudtränare för Redhawks damlag, som under fjolårssäsongen mötte Maskalova och hennes tidigare lag i den europeiska klubblagsturneringen för damlag, EWHL.