• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan

TV: Ett längre samtal med Kim Rosdahl

24 november 2022 13:20

I tisdags blev det klart, då återvände Kim Rosdahl hem till Malmö Redhawks igen. Redan samma kväll drog han på sig matchtröjan i sin återkomst och lagom till kvällens match har vi satt oss ner med honom för ett samtal om att komma hem, hur han utvecklats sedan han senast var hos oss samt tankarna kring reaktionerna när han i somras valde Rögle.


Efter två succéartade SHL-år i Oskarshamn, som bland annat ledde till debut i Tre Kronor, skrev Kim Rosdahl på ett kontrakt med Rögle inför den här säsongen. Det rörde upp känslor hos fans i båda läger i Skåne och något Kim själv absolut märkt av.

– Klart att folk reagerade sett till var jag växte upp. Jag har sagt det många gånger innan, att det är helt okej att folk tycker och tänker - och att de är engagerade för sitt lag. Jag tycker också att det är "fine" så länge man håller sig innanför gränserna, säger Kim själv när vi berör ämnet i en längre intervju.

Nu är Kim Rosdahl tillbaka i Redhawks igen. Det var snabba puckar i tisdags, när övergången blev klar. Redan samma kväll stod han på line-up:en i Malmö Arena inför hemmamatchen mot Leksand. Han har också en förhoppning, att alla vill samma sak framöver.

– Vi är alla här för att göra samma sak, att hjälpa klubben framåt. Jag kommer göra allt för klubben och jag är väldigt glad över att vara här i dag.

Redan på tisdag i nästa vecka är Rögle motståndare i säsongens andra Skånederby. En match som naturligtvis kommer bli lite speciell.

– Jag är bra vän med vissa av spelarna i laget. Men när pucken släpps så ska vi alla göra allt för att ta trepoängare. Och tillsammans kommer vi göra det bra, avslutar hemvändaren.

Biljetterna till våra kommande hemmamatcher köper du här>>