• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Söndag Sön 16 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Idag 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Treårig kontraktsförlängning för Bryggman

6 december 2019 08:45

Nu står det klart att Lars Bryggman, 26, förlänger sitt kontrakt. Den norrländske ytterforwarden har skrivit på för ytterligare tre säsonger, vilket gör honom Redhawks trogen till 2023. – För min egen del har det varit prio ett att stanna, säger han själv i en kommentar.


Malmö Redhawks förlänger kontraktet med ytterforwarden Lars Bryggman. Den 26-årige norrlänningen är klar för ytterligare tre säsonger i klubben.

– Han har utvecklats enormt under den tid som han varit i vår organisation och det är vi självklart stolta över. Han är en ledande spelare i laget och i ligan. Vi tror dessutom att han kan bli ännu bättre och det känns naturligtvis väldigt bra att signa upp en av våra nyckelspelare på ytterligare tre års tid, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Lars Bryggman kom till Redhawks på lån från IK Pantern under säsongen 2016-17. Sedan dess har det blivit 171 matcher i den rödsvarta dressen - och fler kommer det att bli.

– Jag är väldigt glad och stolt över att stanna i klubben ytterligare tre år. Det har hela tiden varit ömsesidigt, Patrik och den sportsliga ledningen har varit tydliga med att de önskat behålla mig och för min egen del har det varit prio ett hela tiden. Jag hoppas att vi kan ta ytterligare steg och bli ett lag som utmanar i toppen varje år, något vi ska göra tillsammans med fansen, säger Lars Bryggman själv i en kommentar.

Det nya kontraktet gör Lars Bryggman till en Redhawksspelare över säsongen 2022-23.