• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 Augusti Aug
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Idag 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov

Tvillingarna Westerholm klara för Redhawks

26 mars 2020 11:00

De 28-åriga tvillingbröderna Pathrik och Ponthus Westerholm är klara för spel i Redhawks, klubben de representerade under fyra säsonger runt förra decennieskiftet. – Tillsammans utgör de så gott som hel kedja, säger Patrik Sylvegård.


Efter åtta säsonger i andra klubbar är Pathrik Westerholm och Ponthus Westerholm klara för en återkomst till Redhawks, klubben de representerade under sina fyra sista år som juniorer, mellan 2008 och 2012.

– Det ska bli jättekul att komma tillbaka till Malmö. Jag ser fram emot att sätta igång, att sommarträningen ska starta och att få träffa alla nya lagkamrater. Tillsammans ska vi bygga vidare på det klubben gjort hittills och sträva mot en plats i toppen, säger Pathrik Westerholm.

Den gångna säsongen spenderade bröderna i finska SM-Liiga och spel för Lukko Rauma, där de var med om göra föra laget till toppen av tabellen igen.

Säsongen dessförinnan blev det guld i dubbel bemärkelse. Tillsammans med Frölunda fick Pathrik och Ponthus fira både ett SM-guld och en titel i Champions Hockey League.

– Det ska bli väldigt roligt att representera Redhawks igen. Jag trivdes väldigt både i stan och i klubben under min förra sejour och ser verkligen fram emot att komma tillbaka. Under de senaste säsongerna har ledningen byggt något bra och nu det ska bli spännande att vara med på den fortsatta resan. Förra säsongen fick jag testa på något nytt med spel i Finland, men nu ser jag fram emot att spela SHL-hockey igen, säger Ponthus Westerholm.

– Pathrik är en skridskostark center med hög arbetskapacitet. Vi kommer att ha nytta av honom i alla spelformer och han är en spelare som både kan sätta upp spel och trycka dit puckarna på egen hand. Ponthus är kanske lite mer av en målskytt. Han sticker gärna in näsan och är med när det hettar till lite extra. En spelare som utvecklats mycket under de senaste säsongerna. Bröderna tillsammans utgör så gott som en hel kedja tillsammans och det ska bli spännande att följa deras framfart, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Båda spelarnas kontrakt gäller över de tre kommande säsongerna.