• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Idag 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan

Pontus Netterberg lånas in

30 januari 2019 10:00

Redhawks förstärker forwardsbesättningen med Pontus Netterberg, 26. Han ansluter på lån från Växjö Lakers och kommer att representera Redhawks under resterande del av säsongen. – Pontus är en forward som är skicklig med pucken och som besitter ett bra skott, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.


Redhawks förstäker trupen med Pontus Netterberg. Den 26-årige ytterforwarden lånas in från Växjö Lakers och kommer att representera Redhawks under resterande del av den här säsongen.

– Vi tror att Pontus kan hjälpa oss den här säsongen och ser fram emot att se honom i spel i Redhawkströjan. Det är en forward som är skicklig med puck och som besitter ett bra skott. Han är även stark på pucken och vet vad som krävs för att vinna efter vårens SM-guld, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Pontus Netterberg känner redan till Malmö som stad på ett bra sätt efter sin tid i Pantern säsongen 2015-16, då han också visade prov på sitt fina målsinne. I HockeyAllsvenskan sköt han 16 mål och svarade för 32 poäng.

Den här säsongen är Pontus tredje i SHL med Växjö Lakers och han har även visat sig vara en vass målskytt på denna nivå med runt tio fullträffar varje säsong. Hittills under 2018-19 är han noterad för sex mål och sammanlagt tio poäng. På de 35 matcher han spelat har han snittat knappt elva minuters istid per match.

Nu väntar spel för Redhawks under resterande del av säsongen och Pontus Netterberg kommer vara tillgänglig till lördagens bortamatch mot Brynäs.