• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Söndag Sön 26 Januari Jan
Tisdag Tis 28 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Söndag Sön 16 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Albin redo för spel med Redhawks igen

17 oktober 2018 13:50

Förra veckan spelade Albin Johansson, 22, tre SHL-matcher och en CHL-match med Redhawks. Nu vänder han söderut igen och finns tillgänglig för spel i klubben under de kommande veckorna, fram till landslagsuppehållet i november.


Till Redhawks bortamatch mot Örebro för knappt två veckor sedan dök det upp två nya namn i backbesättningen. En av dem var Albin Johansson - och nu är det klart att han återvänder till Redhawks. Han är spelklar till torsdagskvällens hemmamatch mot Brynäs och kommer att vara tillgänglig fram till landslagsuppehållet i början av november.

– Vi är i ett tufft läge, rent numerärt, med några backar på skadelistan. Nu passar det oss väldigt bra att vi kan säkra upp med att ta in Albin, som gjorde ett bra jobb senast han var här och är inkörd i systemet. Han passar dessutom bra in i gruppen, säger Redhawks backcoach, Martin Filander, och fortsätter;

– Han rör sig bra och får stopp i spelet. Vi vet att vi kan lita på honom. Den reklam han gjorde för sig själv senast han var hos oss gör att vi gärna plockar in honom igen.