• Huvudsponsorer

Måndag Mån 4 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Februari Feb
Torsdag Tor 11 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Söndag Sön 28 Februari Feb
Idag 2 Mars Mar
Lördag Lör 6 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Måndag Mån 15 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Måndag Mån 22 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Matt Puempel klar för spel i Redhawks

16 januari 2021 11:00

Redhawks förstärker laget inför den avgörande delen av SHL-säsongen och den kanadensiske forwarden Matt Puempel, 27, är klar för spel i klubben. – Jag vill hjälpa laget i jakten på en slutspelsplats, säger nyförvärvet själv i en kommentar.


Den 27-årige kanadensiske forwarden Matt Puempel är klar för spel i Redhawks. Han kommer närmast från spel i AHL med Grand Rapids Griffins och Detroit Red Wings organisation, vilka han tillhört sedan hösten 2017.

– Jag är förväntansfull och ser verkligen fram emot att komma till Malmö. Dessutom är jag tacksam över att få den här chansen, säger Matt Puempel om att ansluta till Redhawks.

De senaste säsongerna har han varit en av de mest poängstarka spelarna i AHL och under 2019-20 svarade han för 39 poäng på 46 matcher, fördelat på 17 mål och 22 assist.

– Jag vill hjälpa laget i jakten på en slutspelsplats och göra mitt för att vi ska kunna vinna fler matcher. Jag ser mig själv som en spelare som gör det tränarna ber mig om och förhoppningsvis kan jag bidra med en del offensivt, säger Puempel, som var lagkamrat med Joe Veleno under fjolårssäsongen.

Forwarden är skridskostark, har god puckkontroll och besitter både ett vasst skott och ett bra passningsspel.

– Vi är glada över att Matt förstärker och vi tror att han kommer bidra med mycket för oss. Den här överenskommelsen är också väldigt fördelaktig för oss ryms inom vår ursprungliga budget, där vi även fått tillskott i form av våra soffbiljetter och fansinsamlingar. Dessutom täcker det här upp för eventuella skador och sjukdomar under våren, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Matt Puempel landar i Köpenhamn under måndagen och kommer att bära #89 under sin tid i Redhawks.