• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 Augusti Aug
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Idag 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov

Climat80 förlänger sitt huvudpartnerskap

29 juni 2021 11:00

Ytterligare en huvudpartner förlänger sitt avtal med Malmö Redhawks. Den här gången är det Climat80 som bibehåller sin status som huvudpartner efter att ha undertecknat ett treårsavtal med klubben. – Vi ser det som ytterst viktigt att få vara med och bidra till framtiden, att sätta barn i rörelse och framför allt att lära och utveckla barn och unga inför vuxenlivet, säger Rikard Näsström från Climat80.


Ett långvarigt samarbete fortlöper. I dag har Climat80 undertecknat det huvudpartneravtal som gör företaget till en av Malmö Redhawks viktigaste samarbetspartners under de tre kommande åren. Långsiktigheten är en viktig del i avtalet för båda parter.

Fokus i samarbetet har också ändrats och flyttats mer åt Redhawks samhällsengagemang #MerÄnHockey, där Climat80 kommer att stötta direkta investeringar i ungdomsverksamheten samt projektet Medspelaren.

– Intresset från våra företagspartners har under våren varit mycket stort och vi känner att det finns ett kraftigt sug efter att uppleva liveidrott igen. Med Climat80 klara innebär det att vi nu fördubblat antalet huvudpartners jämfört med fjolårssäsongen, från tre till sex stycken. Den ökningen är vi stolta över och den visar att det finns en stor tro kring det vi vill åstadkomma, såväl på det sportsliga som kommersiella planet. Climat80 är en partner som stått oss nära under en väldigt lång tid och det känns alltid extra roligt att förlänga ett avtal där relationen länge varit så bra, säger Marcus Larsson, Kommersiell Chef på Malmö Redhawks.

– Jag har sagt det förr och säger det igen. Det är verkligen roligt att se hur näringslivet i och runt Malmö står bakom oss. Climat80 är en mångårig samarbetspartner till oss och som huvudpartner är de också en av våra viktigaste. Under flera säsonger har de synts på vår matchdräkt och kommer också att fortsätta att göra det under de kommande säsongerna, säger Malmö Redhawks VD, Patrik Sylvegård.

– Vi ser det som ytterst viktigt att få vara med och bidra till framtiden, att sätta barn i rörelse och framför allt att lära och utveckla barn och unga inför vuxenlivet. Därför är vi extra stolta över vårt engagemang i Medspelaren. Föreningsliv medför samarbete, engagemang och respekt för sina medmänniskor, som utvecklar unga socialt och ger dem färdigheter inför det kommande yrkeslivet. Det är dagens unga som är vår framtida arbetskraft, säger Rikard Näsström, Marknadschef Service på Climat80.