• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan

Oscar Alsenfelt skriver långtidskontrakt

12 september 2017 20:07
Lagbygget

Malmö Redhawks förlänger kontraktet med Oscar Alsenfelt, något som innebär att SHL:s bästa målvakt förblir klubben trogen över de tre kommande säsongerna.


I våras skrev Oscar Alsenfelt, 30, på en ettårig kontraktsförlängning med Malmö Redhawks, men redan nu förlängs det avtalet ytterligare och målvakten blir Redhawks trogen över de tre kommande säsongerna.

Alsenfelt kommer från sin hittills bästa säsong i SHL, då han svarade för nio hållna nollor (tangerat rekord), en räddningsprocent på 94,5 och 1,62 insläppta mål per match. Han prisades också som "Årets målvakt" på SHL Awards och fick mottaga "Honken Trophy", ett pris som delas ut av Ishockeyjournalisternas Kamratföreningen efter varje säsong.

– Oscar var SHL:s bästa målvakt i fjol och han är en av Sveriges bästa på sin position. Självklart är vi väldigt glada över att få ha kvar honom i laget under de kommande säsongerna, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

– Jag är väldigt glad. Det här är det enda ställe som jag vill vara på och jag såg ingen anledning, att inte skriva ett långtidskontrakt, när jag fick frågan av Sylvegård. Jag trivs väldigt bra här, med mina lagkamrater, tränarna, organisationen och det som vi står för här i Malmö Redhawks. Jag vill vara med och fullfölja det som vi tillsammans har påbörjat, säger Oscar Alsenfelt själv i en kommentar.

På lördag ser du Alsenfelt och resten av Redhawks i SHL-premiären mot Rögle - dina biljetter köper du genom att klicka här!