• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Söndag Sön 16 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Idag 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Tre nya år för Emil Sylvegård

6 november 2019 11:55

Redhawks assisterande lagkapten Emil Sylvegård är klar för en fortsättning i klubben. Den 26-årige forwarden, som just nu befinner sig på landslagsuppdrag med Tre Kronor, har skrivit på en treårig kontraktsförlängning. – Det här är klubben i mitt hjärta, säger Emil själv efter att han skrivit på.


Den här veckan representerar Emil Sylvegård Sverige och Tre Kronor i Karjala Tournament. Nu står det även klart att det blir en fortsättning i Redhawks, även efter den innevarande säsongen.

– Jag är jätteglad och stolt att få representera min moderklubb under ytterligare tre säsonger. Mitt hjärta klappar för - och har alltid klappat för - Malmö Redhawks. Klubben tar steg varje säsong och jag hoppas att vi kan fortsätta att bygga vidare och bli ett återkommande topplag i serien. Min stora dröm är att vinna guld här i Malmö, säger Emil Sylvegård själv i en kommentar.

Efter att ha fått sin hockeyfostran i Malmö Redhawks spenderade han sex säsonger på andra destinationer; i de kanadensiska juniorligorna, HockeyAllsvenskan och i SHL, innan han vände hemåt inför fjolårssäsongen.

Succén lät inte vänta på sig efter hemkomsten. Emil Sylvegård svarade för sin främsta säsong i karriären och noterades för elva mål och tolv assist på 49 matcher. Hans framfart noterades även av landslagsledning och Emil blev uttagen till Beijer Hockey Games i februari. Nu är han åter landslagsuttagen och i morgon drar han på sig Tre Kronor-tröjan för tionde gången i karriären.

– Emil är en av våra nyckelspelare, så väl under den här säsongen som i framtiden. Han är från staden och har fått sin fostran här - och vi vet alla hur mycket han brinner klubben. Han står för precis det vi vill stå för med sitt hårda jobb, han är ett gott föredöme och även en landslagsspelare. Dessutom är han en lika viktig spelare för oss utanför isen, som han är på den. Det var en prioritet hos oss att knyta upp honom under en längre tid, säger Malmö Redhawks ordförande, Mats Larsson.

Det nya kontraktet gör Emil Sylvegård till en Redhawksspelare över säsongen 2022-23.