• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan

Tre nya år för Emil Sylvegård

6 november 2019 11:55

Redhawks assisterande lagkapten Emil Sylvegård är klar för en fortsättning i klubben. Den 26-årige forwarden, som just nu befinner sig på landslagsuppdrag med Tre Kronor, har skrivit på en treårig kontraktsförlängning. – Det här är klubben i mitt hjärta, säger Emil själv efter att han skrivit på.


Den här veckan representerar Emil Sylvegård Sverige och Tre Kronor i Karjala Tournament. Nu står det även klart att det blir en fortsättning i Redhawks, även efter den innevarande säsongen.

– Jag är jätteglad och stolt att få representera min moderklubb under ytterligare tre säsonger. Mitt hjärta klappar för - och har alltid klappat för - Malmö Redhawks. Klubben tar steg varje säsong och jag hoppas att vi kan fortsätta att bygga vidare och bli ett återkommande topplag i serien. Min stora dröm är att vinna guld här i Malmö, säger Emil Sylvegård själv i en kommentar.

Efter att ha fått sin hockeyfostran i Malmö Redhawks spenderade han sex säsonger på andra destinationer; i de kanadensiska juniorligorna, HockeyAllsvenskan och i SHL, innan han vände hemåt inför fjolårssäsongen.

Succén lät inte vänta på sig efter hemkomsten. Emil Sylvegård svarade för sin främsta säsong i karriären och noterades för elva mål och tolv assist på 49 matcher. Hans framfart noterades även av landslagsledning och Emil blev uttagen till Beijer Hockey Games i februari. Nu är han åter landslagsuttagen och i morgon drar han på sig Tre Kronor-tröjan för tionde gången i karriären.

– Emil är en av våra nyckelspelare, så väl under den här säsongen som i framtiden. Han är från staden och har fått sin fostran här - och vi vet alla hur mycket han brinner klubben. Han står för precis det vi vill stå för med sitt hårda jobb, han är ett gott föredöme och även en landslagsspelare. Dessutom är han en lika viktig spelare för oss utanför isen, som han är på den. Det var en prioritet hos oss att knyta upp honom under en längre tid, säger Malmö Redhawks ordförande, Mats Larsson.

Det nya kontraktet gör Emil Sylvegård till en Redhawksspelare över säsongen 2022-23.