• Huvudsponsorer

Stötta klubben – säkra din exklusiva halsduk

25 mars 2020 09:05

Slutspelet blev inställt och säsongens avslutades därmed för tidigt. Men med två nya tränare och nyförvärv på ingång börjar återigen blåsa friska vindar om Malmö Redhawks. Och nu kan du vara med och ge klubben en extra skjuts.


KÖP DIN HALSDUK HÄR >>

Sedan den tidigt avslutade säsongen har det inkommit en hel del frågor om hur man kan stötta klubben och hjälpa till att täcka upp för de tappade intäkterna i samband med det inställda slutspelet. Därför har vi nu tagit fram en exklusivt designad halsduk som kommer att säljas via vår webshop från och med idag och fram till den 30 april. Med den visar du att ditt hjärta slår för Malmö Redhawks – då, nu & alltid – och ger klubben en extra skjuts inför höstens säsongsstart.

Halsduken är designad med en klassisk framsida i rött och med svarta ränder, texten "Malmö Redhawks" i vitt och med Redhawks-skölden. Baksidan är i klassisk retrodesign med röd botten, blåa ränder och texten "Hjärtat slår för Malmö - då, nu & alltid" i gult.

Vill du vara med och stötta klubben inför nästa säsong? Detta är halsduken som visar att du har 100% hjärta för Malmö Redhawks. Beställningar görs via vår webshop och priset är 350kr/st. Då bjuder vi dig också på frakten. Observera att alla leveranser skickas ut i turordning under maj och juni.

KÖP DIN HALSDUK HÄR >>