• Huvudsponsorer

Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Lördag Lör 25 Mars Mar
Tisdag Tis 28 Mars Mar

Axel Wemmenborn tillbaka i Redhawks

13 november 2017 12:11
Lagbygget

I slutet av oktober spelade Axel Wemmenborn, 25, sina två första SHL-matcher när han lånades in till Redhawks drabbningar med HV71 och Luleå. Debuten blev en stor succé då han även blev målskytt. Nu är han tillbaka i Redhawks igen och spelar till att börja med veckans tre SHL-matcher. Samtidigt lånas Lukas Haudum ut i motsatt riktning och spelar med Pantern i veckan.


När Redhawks hade stora skadeproblem i slutet av oktober förstärkte centern Axel Wemmenborn, 25, under två matcher. Han gjorde bra ifrån sig och svarade bl a för ett mål i sin SHL-debut, mot HV71 i Malmö Arena. Utöver sitt mål stod han för fyra skott på mål och spelade 13 minuter per match.

Nu återvänder Axel Wemmenborn till Redhawks. Han lånas till att början med in till veckans tre matcher.

– Det var grymt roligt när jag var här senast och det är lika kul att vara tillbaka nu. Det har dessutom gått bra sedan jag återvände till Pantern. Vi har tagit en del poäng och det har stämt väl för mig också, säger Axel Wemmenborn själv i en kommentar.

I motsatt riktning går Lukas Haudum, 20. Den österrikiske landslagsmannen får chansen att ta en stor roll i HockeyAllsvenskan och fortsätta sin utveckling.

– I Axel får vi en spelare som är väl inkörd i vårt sätt att spela och som kan systemet väl. Samtidigt får Lukas en större roll i Pantern än vad vi kan erbjuda honom hrä just nu. Jag tror att detta är något som gynnar alla parter, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.