• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Måndag Mån 19 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov

Matias Lassen återvänder till Redhawks

17 april 2019 14:19

Backen Mattias Lassen, 23, är klar för en comeback i Redhawks. I fjol lånades han in under 13 matcher, men nu blir han en permanent del av laget. – Det blir jättekul att komma tillbaka till klubben, säger Lassen själv i en kommentar.


Redhawks stärker upp backsidan inför den kommande säsongen. 23-årige danske landslagsbacken Matias Lassen är klar för en återkomst i klubben.

– Det blir jättekul att komma tillbaka. Jag ser verkligen fram emot att få vara med direkt från säsongsstarten. Jag känner väldigt många spelare sedan tidigare och det är riktigt bra grupp. Jag ser verkligen fram emot att bli en del av den igen, säger Lassen själv i en kommentar.

Under de två senaste säsongerna har han representerat Redhawks, men vid båda tillfällena har han anslutit under säsongens gång - och i fjol blev det bara ett kort gästspel. Att få vara med från start är något som han tror kommer bli en stor fördel.

– Det blir nog en stor skillnad, att vara med från start och komma in i allt direkt. Det underlättar också att jag haft tränarna tidigare och att vi känner till varandra väl, menar Lassen.

Den Köpenhamnsbördige backen har spenderat de fyra senaste säsongerna i Sverige och hittills har det blivit 145 matcher i HockeyAllsvenskan och 63 i SHL - där 45 spelats för Redhawks. Nu väntar nya matcher med rödhöken på bröstet.

– Han har varit här tidigare och visat att han är en duktig back. Vi känner honom väl och vi tror att han kan ta nästa steg hos oss under de kommande säsongerna, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Matias Lassen har skrivit på ett tvåårskontrakt som sträcker sig till våren 2021.