• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Måndag Mån 19 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Idag 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov

Nytt långtidskontrakt för Forsberg

11 september 2019 09:15

Den kommande SHL-säsongen inleds på lördag, men redan nu bygger sportchef Patrik Sylvegård ett lag för framtiden. En viktig pusselbit är nu på plats. Christoffer Forsberg, 25, har skrivit på ett nytt långtidskontrakt. – Har haft detta som min högsta prio, säger "Foppa" bland annat.


Våren 2015 anslöt Christoffer Forsberg till Redhawks, ett par månader innan avancemanget till SHL. Sedan dess har han medverkat i samtliga matcher bortsett från de två inledande SHL-omgångarna 2015-16 - och när pucken släpps i Leksand på lördag eftermiddag gör han sin 253:e raka tävlingsmatch.

Nu är dessutom klart att det blir väldigt många fler matcher i Redhawkströjan för Forsberg. I dag har han skrivit på ett nytt treårskontrakt.

– Jag har haft det som min högsta prio att stanna och är glad att det har löst sig och att vi fick det klart så här pass tidigt. Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta vara med och driva laget och klubben framåt i jakten på de riktigt stora framgångarna, säger Christoffer själv i en kommentar.

Under sin tid i Redhawks har Forsberg växt ut till en nyckelspelare. Han sätter alltid laget före jaget och är ledande både på träningsrinken och i gymmet. Dessutom är han en av SHL:s allra främsta när det gäller att döda tid i numerärt underläge.

– Christoffer är en kille som brinner för det här 24/7. Han har tagit stora kliv och utvecklats mycket både som spelare och person sedan han kom till oss. I min bok är han en av SHL:s mest underskattade. Han var en av de första vi ville förlänga med och det känns väldigt skönt att ha det på plats, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Det nya långtidskontraktet innebär att Christoffer Forsberg förblir Redhawks trogen till våren 2023.