• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Söndag Sön 16 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Idag 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Nytt långtidskontrakt för Forsberg

11 september 2019 09:15

Den kommande SHL-säsongen inleds på lördag, men redan nu bygger sportchef Patrik Sylvegård ett lag för framtiden. En viktig pusselbit är nu på plats. Christoffer Forsberg, 25, har skrivit på ett nytt långtidskontrakt. – Har haft detta som min högsta prio, säger "Foppa" bland annat.


Våren 2015 anslöt Christoffer Forsberg till Redhawks, ett par månader innan avancemanget till SHL. Sedan dess har han medverkat i samtliga matcher bortsett från de två inledande SHL-omgångarna 2015-16 - och när pucken släpps i Leksand på lördag eftermiddag gör han sin 253:e raka tävlingsmatch.

Nu är dessutom klart att det blir väldigt många fler matcher i Redhawkströjan för Forsberg. I dag har han skrivit på ett nytt treårskontrakt.

– Jag har haft det som min högsta prio att stanna och är glad att det har löst sig och att vi fick det klart så här pass tidigt. Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta vara med och driva laget och klubben framåt i jakten på de riktigt stora framgångarna, säger Christoffer själv i en kommentar.

Under sin tid i Redhawks har Forsberg växt ut till en nyckelspelare. Han sätter alltid laget före jaget och är ledande både på träningsrinken och i gymmet. Dessutom är han en av SHL:s allra främsta när det gäller att döda tid i numerärt underläge.

– Christoffer är en kille som brinner för det här 24/7. Han har tagit stora kliv och utvecklats mycket både som spelare och person sedan han kom till oss. I min bok är han en av SHL:s mest underskattade. Han var en av de första vi ville förlänga med och det känns väldigt skönt att ha det på plats, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Det nya långtidskontraktet innebär att Christoffer Forsberg förblir Redhawks trogen till våren 2023.