• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan
Tisdag Tis 31 Januari Jan
Torsdag Tor 2 Februari Feb
Lördag Lör 4 Februari Feb
Söndag Sön 5 Februari Feb
Lördag Lör 11 Februari Feb
Tisdag Tis 14 Februari Feb
Torsdag Tor 16 Februari Feb
Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb

Kim Rosdahl är hemma i Malmö igen

22 november 2022 11:41

Efter att ha varit ett ständigt inslag i Malmö Redhawks junior- och seniortrupper under 2010-talet har Kim Rosdahl, 26, inte haft Redhawks färger på sig sedan 2019. Efter ett par sejourer i andra klubbar är det nu klart att Malmö-produkten återvänder hem till Malmö Redhawks för denna och nästa säsong.


Det hann bli nästan 200 seniormatcher i Malmö Redhawks för Kim Rosdahl innan han lämnade klubben 2019. Nu är det dock klart med en återkomst till Malmö Redhawks för den 26-årige forwarden, detta sedan Kim skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över denna och nästa säsong. Sportchef Björn Liljanders tankar om hemvändaren och hans kvalitéer:

– Det är väl ingen direkt hemlighet att vi håller koll på och är intresserade av Malmö-produkter, så att Kim funnits på vår radar är rätt naturligt. Kims storlek och kvalitéer passar väldigt väl in i vårt spel och han har själv också uttryckt en stor vilja att komma tillbaka och göra skillnad direkt.

Kim Rosdahl själv om känslorna om att vända hem till Redhawks och hur det ska bli att dra spela redan ikväll:

– Jag är jätteglad över att vara tillbaka i Malmö igen, det är klubben i mitt hjärta. Det är mitt hem och nu ska jag göra allt jag kan för att hjälpa laget att vinna matcher. Jag ser verkligen fram emot att dra på mig den rödsvarta tröjan redan nu i kväll.

Den Limhamnsfostrade 26-åringen kommer närmast från den en sejour i det grönvita laget i norr. Kim Rosdahl ansluter till truppen omedelbart och finns alltså spelklar i tröja nummer 9 redan till kvällens match mot Leksand.