• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov

Första nyförvärvet klart

21 april 2017 14:02
Lagbygget

Malmö Redhawks har gjort klart med sitt första nyförvärv inför den kommande SHL-säsongen. Backen Niklas Arell, 26, som redan representerat Redhawks under två sejourer, har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de tre kommande säsongerna.


Malmö Redhawks har gjort klart med sitt första nyförvärv inför den kommande SHL-säsongen. Backen Niklas Arell, 26, har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de tre kommande säsongerna och stockholmaren återvänder därmed till klubben han representerat under två tidigare sejourer.

Arell avslutade sina juniorår med två säsonger i Redhawks där han också fick chansen i HockeyAllsvenskan vid 26 tillfällen. Säsongen 2014-15 återvände han på lån och deltog i tio matcher av grundserien när Redhawks senare avancerade till SHL.

Den gångna säsongen har Niklas Arell varit en viktig kugge i Karlskronas backbesättning och hans +18 i statistiken avseende +/- var en av de bästa i hela SHL och visar på hans stora styrkor i spelet över hela banan.

– Det är en riktigt bra back som gjort en jättesäsong för Karlskrona. Vi har varit intresserad av honom en längre tid och det är kul att han kommer tillbaka till oss. I Niklas får vi en skicklig tvåvägsback som kan spela i alla situationer, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Sedan han blev senior har Niklas Arell skaffat sig stor rutin från spel i SHL. Han är noterad för 187 grundseriematcher samt ytterligare 22 matcher i SM-slutspelet, där han även har vunnit ett SM-silver.

– Det ska bli jätteroligt att flytta till Malmö igen. När jag var på lån i klubben för drygt två år sedan blev jag imponerad av de framsteg som gjorts sedan min juniortid där. Årets säsong visar dessutom att man jobbar på rätt sätt och att man snabbt etablerat sig i SHL. Malmö Redhawks går en spännande framtid till mötes, säger Arell själv.

Niklas Arell ansluter till Redhawks den 8 maj.