• Huvudsponsorer

Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Söndag Sön 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Fredag Fre 29 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov

Första nyförvärvet klart

21 april 2017 14:02
Lagbygget

Malmö Redhawks har gjort klart med sitt första nyförvärv inför den kommande SHL-säsongen. Backen Niklas Arell, 26, som redan representerat Redhawks under två sejourer, har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de tre kommande säsongerna.


Malmö Redhawks har gjort klart med sitt första nyförvärv inför den kommande SHL-säsongen. Backen Niklas Arell, 26, har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de tre kommande säsongerna och stockholmaren återvänder därmed till klubben han representerat under två tidigare sejourer.

Arell avslutade sina juniorår med två säsonger i Redhawks där han också fick chansen i HockeyAllsvenskan vid 26 tillfällen. Säsongen 2014-15 återvände han på lån och deltog i tio matcher av grundserien när Redhawks senare avancerade till SHL.

Den gångna säsongen har Niklas Arell varit en viktig kugge i Karlskronas backbesättning och hans +18 i statistiken avseende +/- var en av de bästa i hela SHL och visar på hans stora styrkor i spelet över hela banan.

– Det är en riktigt bra back som gjort en jättesäsong för Karlskrona. Vi har varit intresserad av honom en längre tid och det är kul att han kommer tillbaka till oss. I Niklas får vi en skicklig tvåvägsback som kan spela i alla situationer, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Sedan han blev senior har Niklas Arell skaffat sig stor rutin från spel i SHL. Han är noterad för 187 grundseriematcher samt ytterligare 22 matcher i SM-slutspelet, där han även har vunnit ett SM-silver.

– Det ska bli jätteroligt att flytta till Malmö igen. När jag var på lån i klubben för drygt två år sedan blev jag imponerad av de framsteg som gjorts sedan min juniortid där. Årets säsong visar dessutom att man jobbar på rätt sätt och att man snabbt etablerat sig i SHL. Malmö Redhawks går en spännande framtid till mötes, säger Arell själv.

Niklas Arell ansluter till Redhawks den 8 maj.