• Huvudsponsorer

Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Fredag Fre 28 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 19 Februari Feb
Söndag Sön 20 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar

Första nyförvärvet klart

21 april 2017 14:02
Lagbygget

Malmö Redhawks har gjort klart med sitt första nyförvärv inför den kommande SHL-säsongen. Backen Niklas Arell, 26, som redan representerat Redhawks under två sejourer, har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de tre kommande säsongerna.


Malmö Redhawks har gjort klart med sitt första nyförvärv inför den kommande SHL-säsongen. Backen Niklas Arell, 26, har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de tre kommande säsongerna och stockholmaren återvänder därmed till klubben han representerat under två tidigare sejourer.

Arell avslutade sina juniorår med två säsonger i Redhawks där han också fick chansen i HockeyAllsvenskan vid 26 tillfällen. Säsongen 2014-15 återvände han på lån och deltog i tio matcher av grundserien när Redhawks senare avancerade till SHL.

Den gångna säsongen har Niklas Arell varit en viktig kugge i Karlskronas backbesättning och hans +18 i statistiken avseende +/- var en av de bästa i hela SHL och visar på hans stora styrkor i spelet över hela banan.

– Det är en riktigt bra back som gjort en jättesäsong för Karlskrona. Vi har varit intresserad av honom en längre tid och det är kul att han kommer tillbaka till oss. I Niklas får vi en skicklig tvåvägsback som kan spela i alla situationer, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Sedan han blev senior har Niklas Arell skaffat sig stor rutin från spel i SHL. Han är noterad för 187 grundseriematcher samt ytterligare 22 matcher i SM-slutspelet, där han även har vunnit ett SM-silver.

– Det ska bli jätteroligt att flytta till Malmö igen. När jag var på lån i klubben för drygt två år sedan blev jag imponerad av de framsteg som gjorts sedan min juniortid där. Årets säsong visar dessutom att man jobbar på rätt sätt och att man snabbt etablerat sig i SHL. Malmö Redhawks går en spännande framtid till mötes, säger Arell själv.

Niklas Arell ansluter till Redhawks den 8 maj.